Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hangoztatja valaki hogy...

Miért hangoztatja valaki hogy boldog és kiegyensúlyozott a gyereke?

Figyelt kérdés
Az egyik rokonunk kb minden nap tesz fel a netre a gyerekéről képeket. De ezeket a szövegeket változtatja: "Boldog kisfiú" "Mindig mosolyog" "Boldog és kiegyensúlyozott kisfiam" "Kiegyensúlyozott mert nagyon szeretjük" "Gyönyörű kiegyensúlyozott gyerekem" stb. De tényleg minden képéhez ilyeneket ír, meg hogy "nő ismerőseim szüljetek mert az a legcsodálatosabb az életben ha édesanyák lehettek". Meg hogy a férje élete szerelmes és idilli boldog a kapcsolatuk stb.
2012. márc. 26. 14:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

ezt én sem igazán tudom megérteni. nekem is voltak nagyon boldog napok-hónapok az életemben, amikor majd' kiugrottam a bőrömből, és ha találkoztam közeli baráttal, akkor elmondtam neki. de hogy kiposztoljam a fészbúúkra, vagy bármilyen más közösségi oldalra, na azt már nem. akinek köze van hozzá, az értesül, akinek nincs, azt feleslegesen traktálom vele.

a gyerekemről szóló fotók sem árasztják majd el az adatlapomat. akit érdekel, az eljön, megnézi :)

egyébként én is ismerek egy nőt, aki folyton kitesz képeket a kisfiáról, hogy mennyire szereti, imádja, milyen cuki a gyerek. nos, az a csóri gyerek ott tart 7 évesen, hogy nem tud normálisan érthetően beszélni, mert az anyja nem tanította meg! hát basszus, ez lett volna a dolga! a másik, hogy egy közös ismink mondta, hogy a gyerek az utóbbi időben kórosan lesoványodott. ennyit a nagy szeretetről.

persze vannak ilyen genetikailag dilisek, akiknél tényleg minden oké, és annyira nincs más dolguk, hogy ezt mindenkivel megosztják.

2012. márc. 26. 15:59
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól láttam 21 évesen szült az anyuka, akkor szerintem azért csinálja, mert sokan a fejéhez vághatták, hogy minek ilyenkor gyerek és biztos nem maradnak együtt, ezért bizonyítani akarja az ellenkezőjét. Elég gyerekes..
2012. márc. 26. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!