Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet ezt bírni...

Szerintetek lehet ezt bírni fizikailag?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A véleményetekre, vagy esetleg pozitív példákra lenne szükségem. Van egy 4 és egy 1 éves gyerekem. A férjem fizetéséből lassan egyre kevesebb mindenre jut, nő a hitel, stb. Már ezer éve gondolkozok azon, hogy el kellene mennem dolgozni, mert nem nyomorgunk, de azért kicsivel több pénz kellene a létbiztonsághoz. Igen ám, de semmilyen segítségünk nincs, a bölcsibe pedig nem veszik fel az 1 éves kislányom. Hosszas keresgélés után megpályáztam egy gyártósori vezető állást, állandó éjszakában 12 órás műszakban egy gyárban. Nem ez álmaim netovábbja, de csak az éjszakai meló jöhetett szóba. Elsején kezdek és eddig teljesen optimista voltam, de most kicsit félek. 6-ra érek haza kb, a férjem 8-ra dolgozni. Ott lesz 1,5órám aludni, utána csak ha a kicsi alszik napközben. Lehet ezt így bírni fizikailag? Mindenképp kezdek 1-én csak kellene egy kis biztatás, hogy meg lehet csinálni. Szombaton is van munka, tehát csak a vasárnap szabad. Mondjuk szombaton otthon van a férjem, akkor tudok napközben aludni. Mi a véleményetek?
2012. márc. 26. 12:24
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Az, hogy eljövök a cégtől 6 hónap után a legkevesebb. Egyébként is határozott idejűre veszik fel az embereket, amit hosszabítgatnak. Aztán kb 1 év után adnak véglegesítést.. A többibe igazad van, nem biztos, hogy lehetséges bírni fizikailag. Hétfőtől megpróbálom, de lehet, hogy gyorsan kidőlők..
2012. márc. 26. 17:30
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha a helyedben lennék, és ezzel 200-at keresnék, akkor én úgy csinálnám, hogy felvennék egy gyerekvigyázót, aki 8-tól 14 óráig vigyáz a kicsire. Így lehetne aludni 7,5 órát. Órabére 400 Ft lenne, így 48.000 Ft menne el a gyerekre. És még így is 152 ezer maradna, ami 72 ezerrel több, mint amit most kapsz.

Ez a 400 forintos órabér nagyon lájtosan hangzik, de lesz, aki elvállalja. Az egyik ismerősöm dolgozott most úgy, hogy suliból hazahozott egy gyereket, és vele maradt estig, míg a szülei megjöttek. Ő és a gyerek is örült egymásnak.

2012. márc. 26. 17:35
 23/27 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm, ez nem is olyan rossz ötlet. Csak nem tudom hol találnék olyan helyet, ahol megbízható gyermekfelügyeletet lehetne találni, mert azért egy sima hirdetéssel nem biztos, hogy rá merném a gyerekeimet bízni valakire.
2012. márc. 26. 18:27
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:35

Ó bakker, hogy ez mennyire kézenfekvő volt, és senkinek nem ugrott be :S :D

2012. márc. 26. 18:34
 25/27 anonim ***** válasza:
ha pesten laksz, akkor a micimackó gyermekfelügyelet,de csak úgy csináld, hogy ő jön hozzátok, te meg a másik szobában alszol
2012. márc. 26. 21:17
 26/27 Bence_ ***** válasza:

Gyerek vigyázó nagyon jó ötlet.

Máskülönben egy hetet nem fogsz végig csinálni.

5-6 óra alvás minimum kell, neked 1,5óra jut:S

Egyél sok magnéziumot, az némileg segít az idegrendszerednek.

Drukkolok :)

2012. márc. 26. 23:55
 27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki válaszát! Ma megyek és szét nézek gyermekfelügyeletet illetően. Nem szívesen bízom másra a gyerekem, de a mai világban sajnos áldozatokat kell hozni, mert különben éhen halsz. Remélem, hogy napi 3-4 óra felügyelet elég lesz, addig alszok+ még amikor a kicsi is szunyókál. Még egyszer mindenkinek köszi!
2012. márc. 27. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!