Szerintetek lehet ezt bírni fizikailag?
Nem is rád gondoltam, kérdező.
A válaszolóknak nem egymást kellene meggyőzniük, hanem neked adni használható tanácsot.
Nem tudom milyen alvók a gyerekeid, de az anyémek nagyon rossz alvók. épp múlthéten volt 3 egymást követő éjszaka, mikor felváltva keltek, az egyik 3x, a másik 2x úgy, hogy a kicsi lázas volt és éjjel 1.20-kor aludt el. Na, utána reggel 7-ig történt ez az összesen 5 kelés. A következő 2 napon is sokat keltek éjjel, nappal sem tudtam pihenni, mert a "naggyal" foglalkozni kellett. Hát, 3. napra baromira készen voltam. Ingerült lettem és nem volt semmi türelmem.
Biztos vagyok benne, hogy a folyamatos nem alvást nem lehet bírni. Házi sárkánnyá fogsz válni és/vagy elájulsz majd a kicsik mellett napközben.
Ez egy mártír szerepnek tűnik nekem, az pedig senkinek nem jó, szétzilálja az életeteket. Én feladnék gyorsan egy hirdetést és teleragasztanám az orvosi rendelőtől kezdve az össze villanypóznát, hogy nappali gyerekfelügyeletet vállalok otthonomba gyakorlott anyaként.
Nekem egy 2évesem van.Tuti nem birnám,egy hétig se.Mondjuk ő még mindig kel éjszakánként.
Férjed hétköznap meddig dolgozik?ha hazaér le birsz feküdni vagy rögtön melóba kell menni?
Szia!
Nem olvastam vissza a többi választ!...
Szerintem nem lehet hosszútávon bírni fizikailag, egyszerűen ki fogod magad készíteni, ha csak másfél órákat alszol. Persze, próbáld ki, és majd látod, hogy mennyire fogod bírni. Nekem is 4 éves a nagyobbik lányom, másfél éves a kicsi. Nálunk a kicsi születésétől kezdve nagyon rossz alvó volt, egy évig én alig aludtam mellette valamit, teljesen ki voltam, folyton ingerült, fáradt voltam, és mindez nem rögtön jelentkezett, hanem később.
Tudom, hogy nem egyforma a két eset, de a tied még "rosszabb", mert egész éjjel fent kell maradnod dolgozni.
Vigyázz azért magadra, mert az egészséged, és a családod biztosan a legfontosabb a számodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!