Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell tennem ha japán...

Mit kell tennem ha japán nevet szeretnék felvenni?

Figyelt kérdés
Nem anime/manga meg egyébb jó ég tudja mi rajongásból szeretném.Vezeték és kereszt nevet is.Most nézegettem az MTA Nyelvtudományi Intézete által jóváhagyott neveket és ha olyanokat engedélyeztek hogy 'Rikárdó' meg 'Ronaldó' meg 'Eszmeralda',akkor szerintem nekem is engedélyezik a japán nevet,nem?Egyik ismerősöm szerint jó pénzért megoldható.
2012. márc. 25. 13:33
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
Hello! Megírnád légyszi, hogy mire jutottál vele? A vicc az, hogy én is 23éves vagyok és ugyanabbol az okbol szertnék japán nevet felvenni - igaz én középső névnek. én szlovákiai vagyok ahol persze máshogy van ez a dolog, de ha neked sikerült, lehet, hogy nálam is van remény.
2013. jan. 4. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!