Mit kell tennem ha japán nevet szeretnék felvenni?
Figyelt kérdés
Nem anime/manga meg egyébb jó ég tudja mi rajongásból szeretném.Vezeték és kereszt nevet is.Most nézegettem az MTA Nyelvtudományi Intézete által jóváhagyott neveket és ha olyanokat engedélyeztek hogy 'Rikárdó' meg 'Ronaldó' meg 'Eszmeralda',akkor szerintem nekem is engedélyezik a japán nevet,nem?Egyik ismerősöm szerint jó pénzért megoldható.2012. márc. 25. 13:33
11/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy :) Igazából tiszteletem jeléül szeretném.És érdekes módon nem fájdalmas rá emlékeznem.Inkább örülök hogy ismerhettem,és hogy velem volt.Nagyon hiányzik,és ha szétnézek és sehol nincs,ez az egyetlen ami fáj.
2012. márc. 25. 13:58
12/41 tetro válasza:
Vagy azt mondod, hogy te kiejtés szerint "Tanako Sora" szeretnél lenni, és kész. Után meg úgy mutatkozol be, hogy Tanako Szora.
13/41 anonim válasza:
Megér egy próbát. Ma már annyi mindent lehet anyakönyveztetni, hogy ezen már meg sem lepődnének az elbírálók szerintem .)
14/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Ez jó ötlet!
2012. márc. 25. 14:02
15/41 anonim válasza:
Érdemes belenézni az utónevekbe, mert a 90%-a szerintem elég vacak, soha senki nem adná a gyerekeinek. :D (és nem a Dzsennifer, meg hasonlók miatt)
16/41 anonim válasza:
"De nekem a Rikárdó és társai is furák, jó hogy amerikai zászlóra vagy bármilyen másikra nem akarja senki lecseréltetni a magyart......"
Ha nem gondoltad angol névnek a Rikardót, akkor miért említetted egy mondatban az amerikai zászlóval? Ez így megtévesztő...
17/41 anonim válasza:
Ha nincs semmilyen japán felmenőd, nem fogják engedélyezni, ebben biztos lehetsz.
19/41 anonim válasza:
Amikor én változtattam családi nevet akkor a kérvényen 3 nevet kellett megjelölni és a BM döntötte el hogy melyiket adják.Az biztos hogy akkor nem adtak volna nem magyar nevet.
20/41 anonim válasza:
Tudod, az amerikai és angol nemzet nem ugyanaz ám :)
És az amerikait már másik példaként említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!