Mire jó ha apuka a születendő lányának egy ex nevét adta anyuka tudta nélkül?
A kislány anyja nem is sejti, hogy volt ilyen vagy bármilyen ex a férfi életében.
Azzal a nővel komolyan gondolta régen de ő visszakozott s elhagyta a férfit.
Ti mit éreznétek? következmények?
Na jó azért azt válasszuk szét, hogy valaki véletlenen egy olyan névbe fut bele, ami egy ex neve volt, de lezárt kapcsolat, attól az esettől, amikor valakit kiraktak egy kapcsolatból és ácsingózik vissza, de nem rajta múlik.
Ez utóbbi esetben elég beszédes ha lánya nevének exbarátnője nevét válassza. ha probléma van egy kapcsolatban arra MINDIG vannak elő jelek. Ez is egy ilyen. Csak sokan homokba dugják a fejüket, aztán ha baj van akkor panaszkodnak, hogy "hát nem is gondoltam volna...".
és azt honnan tudnánk,hogy az exbarátnőnevét adta-e, vagy már régen tetszik neki a név és nem is jutott eszébe az ex?
Csak most egy kombináló unatkozó hölgyemény összekombinálja.
Egy normális apa se adja alányának egy szerelme nevét. A szerelme neve mást jelent neki,mit amit a lánya iránt érez.
"...Egy normális apa se adja alányának egy szerelme nevét. A szerelme neve mást jelent neki,mit amit a lánya iránt érez..."
Már miért olyan elképzelhetetlen?
Amúgy régebben itt a GYIK-on is volt olyan történet leírva, hogy egy tönkrement házasság után kiderült, hogy a feleség a sóvárgott ex nevét adta a fiának.
Szülés után x évvel egy közösségi oldalon összefutottak és kitalálták, hogy tulajdonképpen még kölcsönös az érzés, az asszony pattant is gondolkodás nélkül.
Szerencsésebb esetben, ez azért nem valósul meg, mert az ex már valóban nem akar semmit a sóvárgó féltől.
Hát, köszönöm a válaszokat, jó volt több nézőpontból látni a dolgot. Most már itt a megfejtés a mifenének ez a kérdés:
Ma volt a Jane Austen magánélete aminek vége ezzel zárult. Ex bemutatta neki a 16 éves Jane nevű lányát. Szerintem szerette nagyon s az emlékére lett a kislány is Jane. Mikor először láttam már x éve akkor még baromira dühös voltam miért nem maradt a pasi is hű szingli vagy próbált volna meg pénzkeresés után rátalálni Janere. De ahoz túl nyomi volt, a szereplők meg nem voltak túlontúl öregebbé változtatva szóval 1-1,5 évre a sikertelen szöktetés után már el is vett mást. :(
Azért engem megdöbbent az a tömeges naivság itt, hogy ha valaki egy beteljesületlen nagy szerelem exéről nevezi el saját gyermekét (egészen "véletlen"), akkor ezt a többség egy cseppentsem találja aggályosnak.
Bár igaz ez mindjárt magyarázza is, hogy miért olyan magas a válások száma.
Hogy választod szét a két esetet? Gondolom úgy,hogy az ácsingozós esetben több jel is azt mutatja ez még nincs lezárva.Ha valaki a jelek ellenére bevállalja,hogy feleségül megy az illetőhöz és szül,az az ő hülyesége és a legkisebb gondja a gyerek neve lesz.
A másik esetben pedig mindegy,hogy hányadik ex nevét kapta a gyerek,az a kapcsolat már egyik félnek sem jelent semmit,a név pedig lehet szép hangzású és passzolhat a vezetéknévhez.Az ex keresztneve nem teheti tönkre a jól működő házasságot.Úgyhogy én nem látok kivetni valót ebben,talán,mert tudom,hogy nincs mitől félnem.
kedves előző,szerintem a bizalom hiánya okozza a válások többségét. És te nem olvannak tűnsz aki bízna a párjában.
Szerintem nem vagyunk naivak, csak nem keresünk ott is problémát ahol nincs. ( 46/N 25 éve boldog házas)
"...Hogy választod szét a két esetet?..."
Gyakorlatban nehéz, bár az esetek egy részében nem lehetetlen. Eset függő, de ez nem számít itt volt egy konkrét kérdés egy konkrét szituációra és erre jöttek az okosságok.
A másik lezárt esetre (ami itt nem volt kérdés) már írtam, hogy az nem játszik.
"...46/N 25 éve boldog házas..."
Elve nem megyek bele olyan gázos kapcsolatba, ahol a gyanú fennáll. Az én hazásságában nem voltak negatív előjelek, szóval kösz jól vagyunk, nem gyanakvással töltöm minden napomat, de vak se vagyok.
"...szerintem a bizalom hiánya okozza a válások többségét..."
Amúgy ez egy ritka ócska szöveg. :-)
Ponyvából loptad?
Szerintem a válások többségét a szexre lehet visszavezetni, így vagy úgy, de ez egy jó szöveg amit a gyanakvó asszonynak lenyomhat a tilosban járó férj.
Férfi ember, amúgy nem eszi meg ezt a szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!