Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire jó ha apuka a születendő...

Mire jó ha apuka a születendő lányának egy ex nevét adta anyuka tudta nélkül?

Figyelt kérdés

A kislány anyja nem is sejti, hogy volt ilyen vagy bármilyen ex a férfi életében.

Azzal a nővel komolyan gondolta régen de ő visszakozott s elhagyta a férfit.

Ti mit éreznétek? következmények?

2012. márc. 23. 21:17
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
43%

Jaj én eleve sajnálom az ilyen házasságokat is amikor valamelyik fél a "ha már nem volt jobb te kellesz" szerepet tölti be.

Sajnos ebből nincs gyógyulás és idővel csak rosszabb lesz, mert a sóvárgó fél idealizálja az évek múlásával az exet.

Amúgy nálunk volt ilyen, hogy nagypapám az (lány)unoka születésénél egy olyan nevet javasolt, ami egy régi szeretőjének a neve volt. Miután 1 nap múlva nagymamám megtudta bement a hivatalba és lecserélte a nevet. Elvileg ilyet nem lehet, de megcsinálta. :)

2012. márc. 23. 21:36
 12/44 anonim ***** válasza:
69%
Lehet lepontozni, de ha nagy szerelem volt, akkor engem zavarna. Exxel összefutnánk és a lányomat úgy hívják, mint őt.Na ennyire nem alázkodnék meg.Ennyi lehet a férjben is, ha ennyire nem tud felejteni, miért hozz össze gyereket.
2012. márc. 23. 21:36
 13/44 anonim ***** válasza:
82%

Tulajdonképpen TE ki vagy ebben a történetben? Mert nem az anya, és nem valószinü, hogy az ex.

Inkább valami "barátnö", aki össze akarja öket ugrasztani...

Az, hogy volt egy ex, akivel komolyan gondolta annak idején az apa, most már lényegtelen. A név meg tetszhet az apukának az extöl függetlenül is.

A legjobb, ha TE kimaradsz ebböl, és nem akarsz bekeverni.

2012. márc. 23. 21:37
 14/44 anonim ***** válasza:
89%
Az én férjem kedvenc fiu neve a Levente volt és tudta, hogy az exemet is úgy hívták mégis ő akarta a fiunknak. Nimcs ebben semmi.
2012. márc. 23. 21:37
 15/44 anonim ***** válasza:
34%
Lehet, hogy te vagy az ex, aki még nem tette túl magát a pasin? Lemondta az esküvőt, de azóta 100x megbánta, és nem tudja magát túltenni, hogy a pasinak sikerült újra boldognak lennie. Persze ez csak egy feltételezés :( Minden esetre ebbe senki külsősnek nem szabad beleavatkozni.
2012. márc. 23. 21:41
 16/44 anonim ***** válasza:
88%
Ez csak annak okoz gondot,aki nem biztos a kapcsolatában.Nem lehet azt a nevet adni,ki kell dobni mindent,amit tőle kapott stb. Ha valaki nem biztos benne,hogy a párja túl van-e az exén az minek megy hozzá és miért szül neki gyereket? Ha pedig úgy gondolja,hogy azt a kapcsolatot a párja tényleg lezárta,akkor miért feltételez rosszat és hátsó szándékot egy szimpla keresztnévből?
2012. márc. 23. 21:41
 17/44 anonim ***** válasza:
86%

A párom exét úgy hívták mint a lányunkat hívják.

Ők baromira régen voltak, lehettek volna, én vagyok, a csajosom meg nagyon is Nócis, így ezen egy percig se agyaltam, hogy hűűű.

2012. márc. 23. 21:43
 18/44 anonim ***** válasza:
38%
Én biztos vagyok a kapcsolatomban, csak van egy olyanom, hogy büszkeség, amiért amúgy imád a párom..
2012. márc. 23. 21:44
 19/44 anonim ***** válasza:
76%

Nekem volt egy "nagy szerelmem". Amikor elkezdtünk beszélni a gyerek nevéről, férjem felvetette az ő nevét. Akkor elmondtam, hogy azt a bizonyos akkori nagy Őt így hívták (biztos mondtam korábban is a nevét, de ezek szerint nem emlékezett). Beszéltünk más névről is, de egyik sem tetszett egyikünknek sem ennyire, szóval ez maradt - volna, ha fiú lett volna :-)) De ha lesz egy fiúnk, így fogják hívni.

Nem akarok semmit az exemtől, lezártam a múltam.

2012. márc. 23. 21:58
 20/44 anonim ***** válasza:
91%

Lánykoromban megfogadtam,hogyha egyszer lesz egy lányom akkor Melinda nevet adom neki.

Amikor megismertem a férjemet,elmesélte hogy élete első nagy szerelmét Melindának hívták.Na bumm. Én régóta szerettem ezt a nevet,és azt,hogy a férjem engem vett feleségül,tőlem született lánya,és mindkettőnket a tenyerén hordoz,nem változott meg a névválasztásom.A lányunkat Melindának hívják.A férjem imádja,és hol van már az első szerelem?? Sehol,ahogy az én első szerelmem sincs sehol..Nem szabad a múlton rágódni,mert nem az számít hogy ki vagy mi volt régen..A jelen a fontos.

2012. márc. 23. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!