Miért keveslik a minimálbérből vont 20%ot az exfeleségek? Gyerektartás
Már azt is megkaptam hogy akkor menjek ki külföldre,vagy költözzek az ország másik felébe ott jobban fizetnek.
Egyrészt nem szeretnék egy biztos munkahelyet itt hagyni a bizonytalanért,másrészt ha nagyon messzire költöznék munka miatt nem tudnék a gyerekemmel sem találkozni.
16:11
Igazad van,nem az ő hibája.De ha ez a helyzet,akkor se azon kéne gondolkodnia,hogy túl sok pénzt vonnak a gyerek miatt.Hanem azon,hogy akár zsírosdeszkán élve is hogyan adhatna többet a gyermekének,annak a kis fejlődésben lévő szervezetnek aki 50%ban az ő reinkarnációja.Maga a kérdés feltétele abszurd!
Kedves második válaszoló!
Gratulálok! Nyomorult...
Mert tényleg kevés. Főleg, ha idősebb a gyerek, többet eszik, nem szeretne csak a turkálóból öltözni.
Azok a volt osztálytársaim, akik 16-20 évesen szültek, sokszor akár 1-2 hétig sem esznek "rendes" ételt, hogy a gyereknek mindene meg legyen. Elhiszem, hogy idegesítő nekik, amikor apuka sír a "magas" gyerektartás miatt,
Nem sírok hogy hogy sok a gyerektartás,mert fizetem becsületesen mióta elváltunk 7 éve. A gyerek most 10 éves egyébként,rendszeresen tartom vele a kapcsolatot.
Valóban minimálbérért dolgozok,évek óta ott dolgozom de még nem emeltek semmit. Én örülök annak is hogy van egy biztos munkahelyem. Tisztába vagyok vele hogy kevés amit adok,de ha nem tudok többet akkor nem tudok mit csinálni.
Elegem van abból h mindenhonnan azt hallom szar apa vagyok mert csak ennyit adok. Nekem is meg kell élnem a maradékból. Ugyanúgy albérletet fizetek ráadásul egyedül. És nem olcsó olyan albérletet fenntartani ahova a gyerek is át tud jönni amikor csak akar. Mert amíg csak egy garzont béreltem oda nem jöhetett egy egész hétvégére a gyerekem.
Azért hogy a gyerek mikor nálam van rendes ételt tudjon enni én csak kenyeret eszek párizsival általában,vagy csak ugy üresen. Szüleim és testvéreim sem tudnak segíteni,mert ők nagyon messze élnek,nálam rosszabb körülmények közt,nekik is meg van a maguk bajuk.
Unom hogy a volt feleségem az összes elvált nőtől akit csak ismerek azt hajtogatja h szánalmas vagyok amiért ennyit fizetek. menjek külföldre,vagy az ország másik felébe mert ott jobban fizetnek. Xy-n is oda ment és 160 ezret keres havonta,én miért vagyok ilyen hogy itt maradok minimálbérért,stb... De mondjuk arról már senki nem beszélt hogy Xy-nt 3 hónap múlva elküldték és azóta munkanélküli.
Tényleg rossz apa vagyok mert csak ennyit adok,és nem megyek ki külföldre vagy máshova egy bizonytalan munkahelyre itt hagyva a biztosan fizetőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!