Ez, hogy esne neked? Vagy én reagáltam túl?
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Időszakosan jelentkezik nála/nálunk hogy mennyire van kedvünk elmenni szórakozni/barátokkal találkozni/bulizni.
Mostanában ő egyre inkább igényli, szinte minden hétvégén szórakozni megyünk. Én sem nagyon tiltakozom ellene, bár hét közben alig tudunk találkozni (jobb esetben egy délután vagy egy nap) és van hogy inkább otthon maradnék vele, hétvégén csak mi ketten.
Párom közölte, hogy most hétvégén egyedül szeretne elmenni a haverjaival. (A haveri társasága is párokból áll, amikor együtt megyünk el szórakozni akkor is velük vagyunk.) Nem is értettem, hogy miért akar nélkülem szórakozni menni. Azt mondta miért kellene minden hétvégén együtt mennünk én is menjek el a barátnőimmel külön. (Majd azt is hozzátette szerinte az lenne a normális, hogy egy egyik hétvégén külön mennénk szórakozni másikon pedig külön) Ezen a megjegyzésén teljesen kiakadtam.
Nem értetettem miért akar nélkülem menni és elfogadható magyarázatot sem adott.
Azt is mondta, hogy lesz ott most egy pár akivel nem nagyon bírjuk egymást a csajjal. És nem akar veszekedést. (Nyilvánvaló hogy nem állnék neki veszekedni a csajjal nem is foglalkoznék vele)
Annyira megalázónak érzem, hogy otthon akar hagyni. Én bármikor lemondanék egy programról miatta, ha neki kellemetlen lenne. Ő pedig eldöntötte, hogy nem akar veszekedést (ami szerintem nem is lenne, mivel nem foglalkoznék a nővel) és inkább elmegy nélkülem.
Nagyon haragszom! Most nem tudom mit tegyek.
Azt mondta, ha ennyire rosszul viselem akkor menjek vele én is, vagy ő sem megy, majd megbeszéljük. De engem már nem érdekel az egész. Már azt sem érdekel, ha elmegy nélkülem. És azt sem tudom miért mondhatta ezt!?!?!
Csalódtam benne és haragszom. Ti hogy reagáltatok volna erre? (Azt sem tudom melyik az igazi indok, ami miatt nem akar magával vinni)
Az én párom akkor csinált ilyet, amikor már nemigen szeretett és tovább akart és tovább is lépett.
Azóta már lett családom és a jelenlegi párom a lan partin kívül soha nem csinált és csinál ilyet.
Szóval nem hiába aggódsz, szerintem.
Közölte, hogy mikor beszéljük meg ezeket a dolgokat. És arra gondoltam megmondom neki, hogy nekem mégsem jó mert a barátnőimmel megyek el szórakozni és nem találkozok vele aznap. Így megtudja, milyen érzés az, hogy én vele szeretnék lenni de neki más tervei vannak és folyton nekem kell alkalmazkodnom.
Mit gondoltok?
Nagyon jól mondod, neki más terve van .....
Értelmezd :)
Inkább most legyen vége , mintsem ,valakitől megtudd , hogy TE VAGY A MÁSODIK :(
Kérdező, szerintem a sértődöttség sosem jó tanácsadó.
Értem a reackciód, de gondolj bele mi van ha erőt vett magán és ezegyszer le akar veled ülni, elmondani őszintén miért is nem akarja hogy menj vele. Elszalasztanád a lehetőséget, csak azért hogy megtudja milyen rossz érzés mait okozott neked? Próbálj higgadt fejjel gondolkozni.
Fogadd el a felajánlást hogy leültök és megbeszélitek, ő nyitott, légy te is az és próbáld meg hűvös fejjel kezelni talán még van lehetőség hogy megebszéljétek a dolgokat. Lehet csak félreértés, vagy hasonló nem tudod ha nem vagy vele őszinte és persze fordítva is igaz.
Ezt én sem tudnám tolerálni, de megtenni sem. Csajos/pasis buli az oké. De ahol párok is vannak...hiszen TI is egy pár vagytok.
Én próbálnék beszélni vele, higgadtan. Aztán úgyis alakul. Csak ne alázd meg magad. Azt sosem szabad engedni.
Sok sikert!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!