Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek önzők azok a...

Szerintetek önzők azok a szülők, akik csak egy gyermeket vállalnak?

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 14:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy önzőség lenne.Csak egyszerű,ésszerű mérlegelés.Ismerek olyan párt,akiknek egy kislányuk van,de mindig osztozni-szorozni kell,hogy miképp jusson pénz pelenkára és ételre.A picurnak közösen dobtunk össze pénzt kiságyra,mert nem tudták volna megvenni.Mikor bevállalták a kislányt mindkettőnek volt viszonylag jó fizetésű munkájuk,de jött egy hirtelen leépítés,és gondolom a többit nem kell magyaráznom.Szülőkre nem számíthatnak bizonyos okok miatt.Ilyen helyzetben miért is vállalnának még egyet?Ott meg,ahol egy gyerek van de jó anyagi helyzetben élnek,lehet,hogy nincs energiájuk még egyre,vagy eleve egyet terveztek.Én egyet sem tervezek,de nem önzőségből.Így alakult.25/N
2012. márc. 26. 10:27
 52/62 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kit sértett a válaszom, semmi olyat nem írtam, mégis le lettem pontozva, mint a huzat... Szánalmas...
2012. márc. 26. 11:59
 53/62 anonim ***** válasza:

Ha a tegnap 22:39-es vagy, akkor megmondom, én miért pontoztalak le.

Mert írtad, hogy önzőnek tartod, aki egy gyereket sem vállal, és hogy nem tartozik ide, de azért MUSZÁJ volt ez megjegyezned.

Tovább sem olvastam a kommentedet.

2012. márc. 26. 12:03
 54/62 anonim ***** válasza:
Csak a válaszokat hasznosság és nem szimpátia alapján kell(ene) pontozni, egy vélemény meg nem mérhető számokban, csak ez meghaladja az itteni képességeket sajnos, és az övékétől eltérő vélemény már rögtön sz@r...
2012. márc. 26. 14:07
 55/62 anonim ***** válasza:
Úgy éreztem, hogy valakinek, aki a másikat az alapján ítéli meg, hogy szül-e gyereket, vagy nem, nem adhat hasznos választ.
2012. márc. 26. 14:46
 56/62 anonim ***** válasza:
Nem mindig jönnek be a megérzéseid;-P
2012. márc. 26. 16:32
 57/62 anonim ***** válasza:

Ez igaz.

De aki mást elítél, az én is elítélem.

2012. márc. 26. 17:24
 58/62 anonim ***** válasza:
Senkit nem ítéltem el, akinek nem inge, nem veszi magára (nem mindegy, hogy pl vmi trauma érte, vagy sz@rok a körülmények, esetleg beteg, ezért nem mer gyereket vállalni, vagy megvan minden, de fél, hogy csak feleannyi ruhát tud venni, nincs 2 hetente új műköröm, kevesebb lesz a zsé szolira, plusz félti az alakját, meg nem mehet annyit bulizni. Erre értettem. De tudom, most jön az, hogy az ő dolga, semmi közöm hozzá... Igaz, de ha már egy fórumon vagyunk, ahol mindenki elmondja a véleményét mindenről és mindenkiről, akkor nekem is lehet véleményem... Amelynek ellenére tiszteletben tartom másét is...)
2012. márc. 26. 17:50
 59/62 anonim ***** válasza:

Látod, megint a lenézés. Arra nem gondolsz, hogy simán csak nem akar gyereket, már rögtön jön a műköröm meg a buli.

Elmondod a véleményed, de közben aki nem olyan, mint te, annak jól odaszólsz.

2012. márc. 26. 17:57
 60/62 anonim ***** válasza:

Te nem akarod érteni...

Ismerek ilyeneket, akik kizárólag ezért nem akarnak, konkrétan ez a gondolkodás az, amit önzőnek tartok, nyilván nem mindenkinél ez az oka, a többire nem is mondtam semmit.

De a fent említetteket sem nézem le, és le sem pontoznám a százalékukat.xD Egyszerűen csak nem szimpatikus ez a hozzáállás, és ennyi. Ezen kiakadni...

2012. márc. 26. 18:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!