5éve csaltam meg a férjemet, azóta 3 éve házasok vagyunk és van egy gyerekünk is. Viszont iszonyatosan szétvet a bűntudat. Mit csináljak? Hallgassak örökké vagy elmondjam?
6 éve vagyunk együtt,volt egyetlen egy éjszakás kalandom egy volt osztálytársammal,akivel azelőtt jártunk is gimi alatt..
2 éves a gyerkőc,tökéletesen harmonikus életünk van,de nem tudom "feldolgozni".
A másik férfinek is családja van már és van gyerekük nekik is,ő is nagyon bánja a dolgot.Ott volt az esküvőnkön is.
Nem hozzuk fel sohasem a témát.
Szerintem se mondd el.
Én elmondtam tavaly a férjemnek hogy van valakim, mert őszinte kapcsolatban éltünk. Mondjuk nálunk más volt, mert kiérdemelte a viselkedésével, ezt ő is tudta. Akkor egy ideig jobban kezdett odafigyelni rám, jó is volt minden, de büdös r. anyósom meg a "kedves" családja, telebeszélte mindenféle ocsmánysággal a fejét, azóta nagyon bunkó és lekezelő velem és veri a gyereket is, idegbeteg ha bármi pici probléma felmerül...
Ne tedd, ha szép életetek van, kár volna ilyesmivel tönkretenni!
Azért a gonoszság túlzás szerintem de az tényleg igaz hogy ilyesztő belegondolni hogy a párod akiben bízol lehet hogy félrelépeget és soha nem tudod meg!
Már 30 fölött vagyok és pasi de ijesztő belegondolni hogy mennyi esetet hallok félrelépésekről és az én barátnőim annó "nem léptek félre"! Mármint nem tudok ilyenről...
Lehet hogy volt(van) amelyik folyamatosan ke.élget félre és soha nem tudom meg...
Én spec úgy vagyok vele hogy inkább mondjon el 1 félrelépést mint hogy véletlenül kiderüljön az az 1... Mert onnantól nem tudnám elhinni hogy nem egy folyamatos félrelépésről van szó és röhög a hátam mögött hogy mekkora lúzer vagyok aki viszegeti nyaralni, biztonságot nyújt ő meg azzal fekszik le a hátam mögött akivel épp kedve van...
De ez személyiségfüggő...
Én mindent megadtam minden nőmnek, és sosem csaltam meg senkit. Egy ilyen helyzet rémálom volna számomra, és ha kiderülne, egy másodperc alatt véget érne számomra a kapcsolat. Egy rossz szó nélkül fölállnék, összepakolnék, és beadnám a válópert. (kitépnék a szívem) Nálam a megcsalás, és az abortusz, a két megbocsáthatatlan bűn amit sosem tudnék átlépni. Mondjuk, én egy konzervatív pasi vagyok, nekem az is abszurdnak tűnik, ha nem a férfi tartja el a családját. Szerintem, ezzel a bűntudattal kell élned, tudom, hogy hihetetlen nehéz lesz, mert engem még az is kísért, amikor 16 évesen igazságtalanul leszidtam féltékenységből az akkori barátnőmet (rosszindulatú emberek teli beszélték a fejem), és azért az mégsem egy megcsalás volt. Szerintem szeresd a férjed, és bocsásd meg neki ha szétdobálja a zokniját. Illetve jusson eszedbe mindig ha valamiért éppen lekiabálnád a fejét.
F/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!