Van még valaki, akinek annyira nincsenek barátai, hogy?
Hát, az a rám tapadás már olyan szintű volt, mintha egy féltékeny pasim lett volna... :)
A lehetőségeket meg sajnos nem látom, mint írtam a telefonom hónapok óta meg sem szólalt, emailt nem igazán kapok, 3 felvetett program pár ismerősnél épp a napokban pattant le róluk. Azon gondolkozom hová érdemes egyedül elmenni, hogy legalább ne üljek folyton itthon, de nem jut eszembe semmi jó.
Egyébként érdekes megfigyelés: amikor bunkóbb stílusom volt, jobban kedveltek... :o
Jó, hogy feltettem ezt a kérdést, mert rájöttem, hogy talán én sem barátkoznék magammal. Igazi lúzer vagyok. Ezer éve nincs igazi munkám, nem is érdekel. Nincsenek céljaim, nem motivál semmi, aki mégis kedvelne, azt meg én nem kedvelem. Másnak ilyen idősen már van vagy 2 gyereke, férje, háza, és elért valamit. Én meg csak vegetálok mint egy saláta.
Változtathatnék, gondolom, de nem tudom, hogy hogyan.
Köszönöm a válaszokat, remélem ti hamar barátokra leltek!
Utolsó: 30 és Bp.
Hm, nemrég még 19 válaszom volt, most már csak 18.
Hová lett?! :o
Kicsit késve de én is beállok a sorba. Párom van, vele meg tudok beszélni bármit de egyetlen igazi barátom sincs csak 1-2 felszínes haver, akiket ha én nem keresek hónapokig eszükbe sem jutok. Számomra megdöbbentő volt olvasni, hogy ennyien járunk hasonló cipőben :(
21/L
hali
hasonló cipőben járok, aki gondolja írhat, szívesen beszélgetek
talán nem vagyok túl izgalmas ember, de van véleményem dolgokról, a többit privibe :)
26 N
29-es vagyok bocsánat leradt pár dolog.
Budapest 36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!