Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még valaki, akinek annyira...

Van még valaki, akinek annyira nincsenek barátai, hogy?

Figyelt kérdés
...hogy a telefonja hónapokig meg sem szólal és hetekig nem beszél senkivel, a közös programokat meg már hírből sem ismeri? Kortól és nemtől függetlenül érdekel.
2012. márc. 21. 19:45
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Hát, az a rám tapadás már olyan szintű volt, mintha egy féltékeny pasim lett volna... :)

A lehetőségeket meg sajnos nem látom, mint írtam a telefonom hónapok óta meg sem szólalt, emailt nem igazán kapok, 3 felvetett program pár ismerősnél épp a napokban pattant le róluk. Azon gondolkozom hová érdemes egyedül elmenni, hogy legalább ne üljek folyton itthon, de nem jut eszembe semmi jó.

Egyébként érdekes megfigyelés: amikor bunkóbb stílusom volt, jobban kedveltek... :o

2012. márc. 22. 16:25
 22/30 anonim ***** válasza:
Kérdező hol laksz,hány éves vagy?
2012. márc. 22. 16:32
 23/30 A kérdező kommentje:

Jó, hogy feltettem ezt a kérdést, mert rájöttem, hogy talán én sem barátkoznék magammal. Igazi lúzer vagyok. Ezer éve nincs igazi munkám, nem is érdekel. Nincsenek céljaim, nem motivál semmi, aki mégis kedvelne, azt meg én nem kedvelem. Másnak ilyen idősen már van vagy 2 gyereke, férje, háza, és elért valamit. Én meg csak vegetálok mint egy saláta.

Változtathatnék, gondolom, de nem tudom, hogy hogyan.

Köszönöm a válaszokat, remélem ti hamar barátokra leltek!

Utolsó: 30 és Bp.

2012. márc. 22. 18:24
 24/30 A kérdező kommentje:

Hm, nemrég még 19 válaszom volt, most már csak 18.

Hová lett?! :o

2012. márc. 22. 23:01
 25/30 anonim válasza:

Kicsit késve de én is beállok a sorba. Párom van, vele meg tudok beszélni bármit de egyetlen igazi barátom sincs csak 1-2 felszínes haver, akiket ha én nem keresek hónapokig eszükbe sem jutok. Számomra megdöbbentő volt olvasni, hogy ennyien járunk hasonló cipőben :(

21/L

2012. márc. 26. 12:22
 26/30 anonim ***** válasza:

hali

hasonló cipőben járok, aki gondolja írhat, szívesen beszélgetek

talán nem vagyok túl izgalmas ember, de van véleményem dolgokról, a többit privibe :)

26 N

2012. márc. 29. 20:23
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha szeretnétek barátkozni, kövessétek már a példámat (03-21 22:59) és írjátok ki, merre laktok! Köszönöm a többi barátkozni vágyó nevében is!
2012. márc. 29. 21:08
 28/30 anonim ***** válasza:
Szolnok környékéről valaki?
2012. márc. 30. 08:59
 29/30 anonim ***** válasza:
Van két barátnöm, akikkel, csak telefonon tartjuk a kapcsolatot.Szívesen barátkoznék én is bárkivel.
2012. jún. 24. 22:22
 30/30 anonim ***** válasza:

29-es vagyok bocsánat leradt pár dolog.

Budapest 36/N

2012. jún. 24. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!