Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvennél egy olyan házat/laká...

Megvennél egy olyan házat/lakást, ahol előzőleg gyilkosság történt?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy megy ez szerencsére, de az aki eladja, megemlíti ezt, vagy inkább eltitkolja? Mi van ha már megvetted a lakást és a szomszédoktól tudod meg utólag? Ti hogy reagálnátok?
2012. márc. 20. 17:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Rosszpont lenne, de azért megvenném, ha nagyon tetszik, és nem néznék több horrorfilmet.
2012. márc. 20. 21:00
 22/31 anonim ***** válasza:

Ha nagyon olcsóért adnák, igen, aztán festés, átalakítás, gyertya és füstölőzés.

Belaknám, és tudom, h a kísértet - ha itt van - úgysem akar bántani, ergo megbékélnénk.

De azért jó sokat kellene rá aludnom :D

2012. márc. 20. 21:45
 23/31 A kérdező kommentje:
:D
2012. márc. 20. 21:51
 24/31 Missi_Key ***** válasza:
52%

meg. nyilván kitakarítottak utána.

attól még hogy valakit megöltek ott, neked nem lesz semmi bajod. nyilván senki sem helyhez kötötten gyilkol.

2012. márc. 20. 22:31
 25/31 A kérdező kommentje:
Az igaz. Csak mégis a tudat...
2012. márc. 20. 22:38
 26/31 anonim ***** válasza:
52%
Én nem venném meg. Most képzeljétek el, azt a házat, amiben apuka pár éve megölte a feleségét, meg a két kislányát baltával, utána meg magát motoros fűrésszel. Mindig őket látnám a lakásban.. Ha ingyen adnák sem tudnék beköltözni.
2012. márc. 21. 02:02
 27/31 A kérdező kommentje:
Na oda aztán én sem, még ha ingyen adnák se!
2012. márc. 21. 06:50
 28/31 anonim ***** válasza:
84%

Jól lealkudnám az árát.

Amúgy nem hiszek az ilyesmiben, hogy visszajáró szellem stb.

Most is olyan lakásban lakok, ahol meghalt az előző tulaj. Bár természetes halállal. De nem jár vissza kísérteni.

Egy dolog zavarna ha gyilkosságos a ház. Jó darabig biztosan mindenki összesúgna a hátam mögött, rosszabb esetben nekem sajnálkoznának. Hát az nem hiányzik!

2012. márc. 21. 06:57
 29/31 anonim ***** válasza:
70%

Én megvenném, pláne, ha másra épp nem telne.

Soha nem volt saját otthonom, csak albérletben tengődtem a 22 évem alatt és borzalmasan örülnék egy saját fészeknek.

Ahol most élek apámmal, ott meg anyukám halt meg, de nem érzek semmi rosszat.

Nem engedhetem meg magamnak a válogatást.

2012. márc. 21. 10:04
 30/31 anonim ***** válasza:
Hát én ilyen besz*ri vagyok ezért tuti nem vennék ilyen házat/lakást.:D
2012. márc. 21. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!