Megvennél egy olyan házat/lakást, ahol előzőleg gyilkosság történt?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy megy ez szerencsére, de az aki eladja, megemlíti ezt, vagy inkább eltitkolja? Mi van ha már megvetted a lakást és a szomszédoktól tudod meg utólag? Ti hogy reagálnátok?2012. márc. 20. 17:35
1/31 anonim válasza:
Fontos lenne tudni, hog az eladó gyilkolt-e, vagy valaki más. Ki volt az áldozat?
2/31 anonim válasza:
Ugyan jelentősége nincs, de én olyan házat sem vennék, ahol tudom, hogy benne halt meg valaki. Ha nem tudom, akkor nem érdekel, de feszélyezve érzem magamat, ha tudok róla. Az eladó nem köteles ezt tudatni, hisz jelentősége nincs.
4/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érintett szerencsére, ezt a kérdést csak úgy kiváncsiságból tettem fel.
2012. márc. 20. 17:50
5/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt megemlítem, hogy nagyanyám 100 éves házában már vagy 10-en meghaltak az idők folyamán, én mégis teljesen nyugodtam ott, soha semmi nem történt.
2012. márc. 20. 17:51
6/31 anonim válasza:
A természetes halált nem tudom, de a gyilkosságot köteles az eladó elmondani.
Én vennék olcsón ilyet!
7/31 anonim válasza:
én is vennék ilyen házat olcsón...
8/31 A kérdező kommentje:
És kiadnátok albérletbe? :P
2012. márc. 20. 18:10
9/31 anonim válasza:
Érdekes kérdés:D szerintem nem vennék..és ha később visszahallanám elég misztikus gondolataim támadnának!
10/31 anonim válasza:
Nincs kifogásom ellene.Talán fontosabb az ára, fekvése, kinézete a lakásnak,mint hogy szellemektől féljek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!