Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Orvvadász gyilkolt: ti mit...

Orvvadász gyilkolt: ti mit tennétek ezzel a gazemberrel?!

Figyelt kérdés
[link]

2012. márc. 16. 18:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
szerveit jótékony célra felajánlanám
2012. márc. 16. 18:45
 2/17 anonim ***** válasza:
23%

Nem értelek titeket.

A rendőrök is csak a tényeket nézik.

De azt senki sem nézi, hogy mi volt a háttérben???

Mert nem hiszem, hogy csak lövés gyakorlásra használta az áldozatot. Szerintem aki ilyet tesz, annak minden oka megvan rá. Lehet, hogy igazából az áldozat sokkal rosszabb ember volt és azért lőtte le, de ezt nem tudja bebizonyítani.

Ilyenkor nem azt kell mondani, hogy "egy tárat belé", hanem leülni vele és megbeszélni normálisan. Megbeszélni vele, hogy mi volt a háttérben. Nem egyből börtönbe zárni.

De sajnos a bíróságon is csak azt veszik figyelembe, hogy lelőtt egy embert. Hogy miért, azt magasról leszarják, kitalálnak valamit rá és kész... Közben meg lehet, hogy neki volt igaza.

Én nem szeretem az ilyesmit. Szerintem nem kéne sajnálni az egyik felet sem.

2012. márc. 16. 19:05
 3/17 A kérdező kommentje:

A vadőr (hivatalos személy!) ellenőrizte barátjával a területet, lövéseket hallottak és megtalálták a lelőtt szarvas mellett az orvvadászt. Vagyis tettenérés! És ekkor a gazember lelőtte a két embert. Ők nem lőttek, a vadőr él, a barátja viszont meghalt.

Az RTLKlub Hiradójában részletesen benne volt.

Szerinted hivatalos személyekre (rendőrőkre is) csak úgy lehet lőni? Mindenkire? Mert neked FEGYVER van a kezedben?

Nekem sok éve régi barátomat lőtte agyon az orvvadász banda, mert felelősségre vonta őket! Neki sem volt ideje védekezni, tokjában maradt a vadászpuska. És ott nyugszik fiatalon a temetőben.

2012. márc. 16. 19:19
 4/17 anonim ***** válasza:

Akkor is nem stimmel valami.

Nem hiszem, hogy az orvvadász hagyná magát ilyen könnyen leleplezni.

Nem láttam a híradót, de így is, szerintem nem kéne ennyire előre ítélkezni.

2012. márc. 16. 19:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Az egész falu hallotta lövéseket, ráadásul megtalálták a KÉT lelőtt szarvast is! Egyébként mozsgói a gyilkos. És miből van neki vajon Toyota terepjárója?! Honnan lopta? A háza alapján nem lehet gazdag.
2012. márc. 16. 20:15
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
Valahogy a vadászokat nem tudom sajnálni, felőlem levadászhatják mindet.
2012. márc. 16. 20:18
 7/17 ZETAS ***** válasza:

Az élet nem habos sütemény!

Most itt mindenki meg akarja ölni, de csak nagyon kevesek tudnák elvágni a torkát a gyilkosnak.

Szójátéknál maradva: egy "orv"vadász orvul lődöz... mit vártok?: -Jaj bocs vadászbácsi, megyek rögtön a börtönbe????

2012. márc. 16. 21:55
 8/17 anonim ***** válasza:

Ne vedd készpénznek amit a TVben látsz, vagy az interneten, újságokban olvasol.

A neten is több verzió van, hogy mi történt:

"A Bama.hu szerint orvvadászok miatt történt a tragédia. A baranyai hírekkel foglalkozó portál úgy tudja, a két meglőtt férfi őrjáraton volt az erdőben, tilos helyen vadászó személyeket akartak elcsípni. Az MTI úgy értesült, hogy a két vadász vadetetőt ment feltölteni, amikor egy elejtett szarvas tetemére bukkant. Nyomára akadtak az orvvadásznak is, akit kérdőre akartak vonni, ezért üldözőbe vették. Az orvvadász a menekülés közben egy kis kaliberű fegyverből tüzet nyitott rájuk."

Orvvadászt üldözőbe venni elég nagy felelőtlenség.

Abból meg nem csináltak ilyen nagy ügyet, amikor pár éve egy a falu széli erdő mellett sétáló nőt lőtt le egy vadász tévedésből.

2012. márc. 17. 09:48
 9/17 anonim ***** válasza:
47%
Engem csak az érdekel, hogy valaki azt hitte, elmenekülhet, ha gyilkol! Mint a délszláv háború tömeggyilkos szabadcsapatai. Ne maradjon tanú, le kell lőni még a kisgyerekeket is. Semmivel sem jobb ez a gyilkos gazember, remélem, hogy végleges életfogytot kap, ott rohadjon meg a börtönben.
2012. márc. 17. 20:42
 10/17 anonim ***** válasza:
20%
Nem volt ez az orvvadász az idegenlégióban? Ott kaphatott ilyen mesterlövész kiképzést.
2012. márc. 17. 20:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!