Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvennél egy olyan házat/laká...

Megvennél egy olyan házat/lakást, ahol előzőleg gyilkosság történt?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy megy ez szerencsére, de az aki eladja, megemlíti ezt, vagy inkább eltitkolja? Mi van ha már megvetted a lakást és a szomszédoktól tudod meg utólag? Ti hogy reagálnátok?
2012. márc. 20. 17:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

Hát attól függ, milyen környéken van. Ha egyébként egy jó hely, a környékbeliek nem hasonló kaliberű emberek, csak épp akadt egy bekattant ember, aki öldökölt, hát nem zavarna, főleg ha emiatt jelentősen olcsóbban kapnám meg. Nem hiszek a rossz energiában, ez olyan baromság. Most ilyen alapon honnan tudjuk, ahol épp a házunk áll, úgy 400 éve nem egy véres mészárlás helyszíne volt? Annál csak rosszabb, ha a ház emiatt az enyészeté lesz és rémtörténeteket szőnek köré. Akkor inkább valaki megveszi, átfesti és máris felejtődik a dolog.

Ugyan ez nem ugyanaz a szitu, de az utcánkban, ahol szüleim élnek, építtetett házat egy AIDS-es férfi, aki aztán meg is halt. Egy család költözött be, oda született 2 gyerekük, a nagyszülők is jöttek.

2012. márc. 20. 18:15
 12/31 A kérdező kommentje:
Mindkét félt meg tudom érteni! Személy szerint én sem szívesen laknék ilyen házban...
2012. márc. 20. 18:19
 13/31 anonim ***** válasza:
37%
Lakást vennék, de csak ha eleve arra vettem, hogy kiadjam albérlőknek. Mondjuk nincs ilyen dilemmám, örülök, ha egy lakásunk van.
2012. márc. 20. 18:21
 14/31 anonim ***** válasza:
62%
ha nem bizonyított, hogy a ház gyilkolta meg azt aki ott meghalt,akkor persze,hogy megvenném. A falaknak semmi köze ahhoz,hogy ott mi történt.
2012. márc. 20. 18:22
 15/31 anonim ***** válasza:
73%

Nem vennék ilyen házat. Habár nem hiszek a negatív energiákban, félnék esténként vagy egyedül..

L/20

2012. márc. 20. 19:04
 16/31 anonim ***** válasza:
30%
Mi abban a házban lakunk amelyikben apósom öngyilkos lett lassan 2 éve... Nem vennék olyan házat ahol gyilkosság történt.
2012. márc. 20. 19:15
 17/31 anonim ***** válasza:
85%
#1 - gondolod, ha a tulaj a gyilkos, akkor szabadlábon házat fog mutogatni?
2012. márc. 20. 19:44
 18/31 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem a ház/lakás volt a gyilkos, akkor miért is ne?
2012. márc. 20. 20:22
 19/31 anonim ***** válasza:
70%
Minden további nélkül megvenném ha tetszene, ki is adnám, ha valaki hajlandó lenne lakni benne. Igazából nem is értem, hogy mi van akkor ha meghalt ott valaki. Attól még az a ház csak egy ház. Ezer helyen meghalhattak emberek, mi meg ott járklunk, élünk,ülünk stb. Nekem még érdekes is lenne.
2012. márc. 20. 20:24
 20/31 anonim ***** válasza:
79%

Így hogy nem vagyok érintett szerintem különösebben nem akadnék ki rajta. Meglepődnék, de ha érdekel mert tetszik vagy árban jó akkor megvenném. Emiatt nem hátrálnék vissza.

Pl ez is olyan dolog hogy a nagyim mikor meghalt, elaludt egy fotelban. A tesóm ránézett a fotelra, de még a közelébe sem ment kb. Egyszer beleültem és teljesen kiakadt, hogy "Jaj beleülsz?" Most miért ne ülnék bele? Jó lehet tényleg van szellemvilág, nem tudhatom, de akkoris a nagyanyám szelleme ha már bele akarja magyarázni. A nagyim szellemétől csak nem félek...Anyukám meg itthon halt meg (rákban) és sokáig az ő ágyában aludtam. De hónapokig abban az ágyban aludtam abban a szobában. Nem hogy félelmet nem éreztem, hanem inkább megnyugvást.

2012. márc. 20. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!