Megvennél egy olyan házat/lakást, ahol előzőleg gyilkosság történt?
Hát attól függ, milyen környéken van. Ha egyébként egy jó hely, a környékbeliek nem hasonló kaliberű emberek, csak épp akadt egy bekattant ember, aki öldökölt, hát nem zavarna, főleg ha emiatt jelentősen olcsóbban kapnám meg. Nem hiszek a rossz energiában, ez olyan baromság. Most ilyen alapon honnan tudjuk, ahol épp a házunk áll, úgy 400 éve nem egy véres mészárlás helyszíne volt? Annál csak rosszabb, ha a ház emiatt az enyészeté lesz és rémtörténeteket szőnek köré. Akkor inkább valaki megveszi, átfesti és máris felejtődik a dolog.
Ugyan ez nem ugyanaz a szitu, de az utcánkban, ahol szüleim élnek, építtetett házat egy AIDS-es férfi, aki aztán meg is halt. Egy család költözött be, oda született 2 gyerekük, a nagyszülők is jöttek.
Nem vennék ilyen házat. Habár nem hiszek a negatív energiákban, félnék esténként vagy egyedül..
L/20
Így hogy nem vagyok érintett szerintem különösebben nem akadnék ki rajta. Meglepődnék, de ha érdekel mert tetszik vagy árban jó akkor megvenném. Emiatt nem hátrálnék vissza.
Pl ez is olyan dolog hogy a nagyim mikor meghalt, elaludt egy fotelban. A tesóm ránézett a fotelra, de még a közelébe sem ment kb. Egyszer beleültem és teljesen kiakadt, hogy "Jaj beleülsz?" Most miért ne ülnék bele? Jó lehet tényleg van szellemvilág, nem tudhatom, de akkoris a nagyanyám szelleme ha már bele akarja magyarázni. A nagyim szellemétől csak nem félek...Anyukám meg itthon halt meg (rákban) és sokáig az ő ágyában aludtam. De hónapokig abban az ágyban aludtam abban a szobában. Nem hogy félelmet nem éreztem, hanem inkább megnyugvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!