Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbolondulok az anyósomtól!...

Megbolondulok az anyósomtól! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először azzal kezdődött, hogy eljegyzés után elhíresztelte, hogy terhes vagyok. Nem voltam az.

Aztán amikor itt volt vendégségbe, elvitte a lakáskulcsomat és lemásoltatta. (A kulcsmásoló régi barát, megismerte a kulcstartómon a párommal közös fényképet és ő szólt).

Mi nem vettük észre, csak nem értettük másnap miért jön megint. Akkor csempészte vissza a kulcsokat. Párom azt mondta nem gond hogy az anyjánál is van egy kulcs, soha nem fog bejárkálni.

Tegnap épp akkor értem haza mikor megpróbált a kulccsal "betörni". Ma amikor hazajöttem, láttam hogy valaki járt a lakásban. Anyósom volt, kicsit átrendezte a hálót. Ja és eltűnt a fog.gátlóm is. (Célozgatott rá, hogy unokát akar, bármi áron).

Fel tudnék robbanni!!!!

2012. márc. 20. 12:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Basszus, tényleg egy kamera kéne a szobátokba... legalább lásd, mit rakosgat. Tudod, ha anyukapicifiát nem zavarja, hogy anyuci a dolgai között kotorászik, attól téged még zavarhat. És ezt a férjednek be kell látnia. De mi az amire kíváncsi volt újra? Amit nem tudott meg első alkalommal?

Vén szamár.

2012. márc. 21. 15:32
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem tudsz egy titkos szabadnapot rendezni? Hogy a férjed se tudja, hogy otthon vagy?
2012. márc. 21. 15:41
 23/24 anonim ***** válasza:

A rendorseggel valo iesztgetes tenyleg jo lehet.

De szerintem tenyleg csereltesd le a zarat.

2012. márc. 25. 12:20
 24/24 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy keddre kérek egy szabadnapot és itthon maradok. És ha hallom, hogy zörög a kulcs a zárban, kamerával felveszem ahogy a saját kulcsával bejön az anyóspajtás.

Biztos lezs valaki aki ad kölcsön 1 napra kamerát.

2012. márc. 25. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!