Megbolondulok az anyósomtól! Mit tegyek?
Először azzal kezdődött, hogy eljegyzés után elhíresztelte, hogy terhes vagyok. Nem voltam az.
Aztán amikor itt volt vendégségbe, elvitte a lakáskulcsomat és lemásoltatta. (A kulcsmásoló régi barát, megismerte a kulcstartómon a párommal közös fényképet és ő szólt).
Mi nem vettük észre, csak nem értettük másnap miért jön megint. Akkor csempészte vissza a kulcsokat. Párom azt mondta nem gond hogy az anyjánál is van egy kulcs, soha nem fog bejárkálni.
Tegnap épp akkor értem haza mikor megpróbált a kulccsal "betörni". Ma amikor hazajöttem, láttam hogy valaki járt a lakásban. Anyósom volt, kicsit átrendezte a hálót. Ja és eltűnt a fog.gátlóm is. (Célozgatott rá, hogy unokát akar, bármi áron).
Fel tudnék robbanni!!!!
Basszus, tényleg egy kamera kéne a szobátokba... legalább lásd, mit rakosgat. Tudod, ha anyukapicifiát nem zavarja, hogy anyuci a dolgai között kotorászik, attól téged még zavarhat. És ezt a férjednek be kell látnia. De mi az amire kíváncsi volt újra? Amit nem tudott meg első alkalommal?
Vén szamár.
A rendorseggel valo iesztgetes tenyleg jo lehet.
De szerintem tenyleg csereltesd le a zarat.
Lehet, hogy keddre kérek egy szabadnapot és itthon maradok. És ha hallom, hogy zörög a kulcs a zárban, kamerával felveszem ahogy a saját kulcsával bejön az anyóspajtás.
Biztos lezs valaki aki ad kölcsön 1 napra kamerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!