Hogyan tudom elkerülni, hogy ne kelljen anyósomtól a sógornőmről is hallanom és hozzá asszsiztálnom?
Figyelt kérdés
Anyósom most 2 hetet sógornőméknél volt, nyaralni. A férjem és én nem tartjuk velük a kapcsolatot, viszont ha hazajön anyósom, akkor a sok élményét kinek akarja majd elmondani? Nekünk. Minket viszont nem érdekel, hogy mi van sógornőmékkal, amikor ő olyanokat mondott a férjemnek, hogy reméli a mi házasságunk is kudarcba fullad, ahogy az övé is. Anyósom tudja mi az ábra, de biztos fog róluk mesélni, engem viszont irritál a téma. Nem akarom megbántani anyósom, viszont nem akarok asszisztálni a dologhoz: ötlet?2011. aug. 8. 11:11
1/6 anonim válasza:
HAgyod, hogy mondja (mert ha jól értem, Ti jól megvagytok az anyóssal), neki élmény volt, te meg nem igazán figyelsz oda. Pár nap alatt úgyis elmond mindent és ezzel le van zárva a dolog.
2/6 anonim válasza:
ha belekezd a beszámolóba,mondd meg neki finoman,hogy téged ez nem érdekel...örülsz h jól érezte magát,de ennyi...
3/6 anonim válasza:
meghallgatod mást nem tudsz csinálni.
mamám is mindig az egyik fiáról beszél és annak a gyerekeiről, néha nagyon nehezen tudom visszafogni magam, hogy ne szóljak be neki valamit.
idegesítő nagyon, de valahogy majd csak kibírod.
4/6 anonim válasza:
Elmondod neki, hogy ez téged nem érdekel, mert nem vagytok jóban a sógornővel, ha ennek ellenére mondja, akkor hagyd, kibírod. Gondolom pár nap alatt végére ér az élménybeszámolónak, aztán már nem lesz olyan friss az élmény. Ez szerintem nem olyan egetrengetően nagy probléma.
5/6 anonim válasza:
ne nyeld le a békát! nyugodtan mondd meg neki amit gondolsz így! ahogy ide leírtad!
6/6 anonim válasza:
ne haragudjon, kedves Mama, nagyon szeretjük a Mamát, de Mancikáéról nem szeretnénk hallani, mert nem vagyunk rájuk kíváncsiak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!