Hogy vezessem fel anyának hogy azt akarom hogy nálunk aludjon a barátom?
Figyelt kérdés
A tény az hogy nagyon érzékeny az ilyen dolgokra. Egyszer ultrahangra küldtek mert vakbélgyulladásom volt és az első kérdése az volt hogy ugye nem voltam fiúval... Volt még egy pár hasonló eset és bár nem adtam neki okot tudom hogy nem bízik bennem különben nem gondolna ilyeneket. A barátommal együtt vagyunk egy ideje de nem is ez számít mert nem akarok semmit csak hogy itt legyen velem és sokkal jobb vele aludni.( gondolom nehéz elhinni de egyikünk se akar itt semmit csinálni) De ha felvetném anyának az első gondolata az lenne hogy dugni akarunk és hogy dehogy is hogy képzelem. Már nem is reménykedem abban hogy elhiszi hogy nem akarok semmit, mert ha akarnék is nem az lenne a dolga hogy esetleg felvilágosít vagy közli hogy ez egy természetes dolog? Mindegy ezen már tényleg nem rágódom szóval a kérdésem hogy hogyan is kezdjek neki? 15L2012. márc. 19. 22:19
12/17 anonim válasza:
tudod paranojás anyád van, koleszosnak kellett volna lenned, akkor nem tudna nagyon pampogni.
13/17 anonim válasza:
anyád helyében elvinnélek nőgyógyászhoz és sürgősen gyógyszert íratnék neked, mert tuti, hogy hamarosan teherbe fogsz esni
14/17 A kérdező kommentje:
jó érzéketlen emberek vannak. Azt mondod hogy én vagyok az éretlen aztán közlöd hogy nem érted miért aludnánk együtt ha nem a szexért. Létezik ám más is a világon. Aludtunk már együtt anya tudta nélkül, szoktam menni hozzájuk nem aludni csak vele lenni és anya azt engedi és tudja. Ha pedig tényleg annyira szexelni akarnánk akkor is csinálhatnánk. Nem értem a különbséget, itt legalább anya "szeme előtt" lennénk. Tényleg sajnálom hogy vannak olyan emberek akik úgy gondolják hogy az együtt alvás csak arra jó hogy 'szeretkezzünk'. Ha ismernél engem és a barátom, és nem egy tipikus fiatal párt képzelnél el a hormon áradatukkal talán értenéd. Azt hiszem az a baj hogy anya is ilyen, az első gondolata az hogy csak 'arra' tudunk gondolni pont mint nektek. Talán ha lassan megismeri a barátom hagyni fogja.
2012. márc. 20. 20:47
15/17 A kérdező kommentje:
És bocsánat a fogalmazásért de rühellem ha éretlen buta gyerekként kezelnek.Még az is lehet hogy 9 éves korom óta egyedül főzök mosok takarítok az 5 kistestvéremre, honnan tudhatnátok mennyire vagyok érett? Hagyjuk ki a kérdésből a koromat, általánosságban egy lánynak mit mondanátok erre a kérdésre?
2012. márc. 20. 20:52
16/17 anonim válasza:
általánosságban azt mondanám amit a lányomnak is fogok és itt már több kérdésnél is leírtam, hogy ha 16 éves elmúlt akkor néha néha megengedem, hogy itt aludjon nálunk barátja, de ezt is csak abban az esetben ha nem egy futó kis kaland és a fiút előtte már rég bemutatta
Persze függeni fog a tanulmányi eredményétől is és a viselkedésétől.
17/17 anonim válasza:
Ok, akkor tegyük félre a korodat, érettségedet, mindent.
Maradnak a szikár tények: Anyád azt enged be a saját lakásába, akit akar, akkor, amikor akarja, és addig, ameddig akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!