Megtudtam hogy van egy öcsém tudom is ki az hogy vezessem rá hogy a testvérem Hogy mondjam el neki?
Először is a közös szülőnkkel beszélném meg, miért nem tudtam eddig, mi történt, hogy így alakult az életünk.
Aztán az is fontos, ő mit tud a közös szülőtökről, szülőtöktől. Mennyire bolygatná fel az életét, ha megtudná, hogy a testvére vagy. Ha nagy esélyt látsz rá, hogy fenekestől felfordulna az élete, akkor inkább nem szólnék semmit...
Te egyáltalán hány éves vagy?
Nem elég az neked, ha barátkozol vele, figyeled, hogyan él, mikor tudsz neki valamiben segíteni, és rábízod a sorsra, hogy egyáltalán kiderül-e valamikor?
Nem kell olyasmit bolygatni, aminek nincs itt az ideje, és főként olyasmit nem, amire nem vagy felhatalmazva.
Ha ő a nagyival él, akkor meglehet, hogy "sérült lélek", mivel tudja, hogy az lenne a természetes, ha ő is a szüleivel lakhatna együtt. Van már az életében feldolgozandó sérülés, ne okozz neki több fájdalmat.
Légy a barátja, segítsd, támogasd! A többi majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!