Szülők! Megengedtétek, hogy a 18 éves lányotok együtt
aludjon a barátjával?
Figyelt kérdés
Férjemmel nagyon sok konfliktusom van emiatt. Szerinte nem normális, mert gyerek még, de már elmúlt 18! Én is féltem, de megbízom benne, mert tudom, hogy éretten gondolkozik, és tudja, hogy mikor minek jött el az ideje. Komolyan beszélgettem vele erről, és ő mondta, hogy lefeküdni még nem szeretne vele, de együtt aludni már igen. Ismerjük a fiút is, ő is megbízható, és biztos, hogy nem tenne olyat, amit a lányom nem akar. Én kiállok mellettük, de a férjem irtózik a gondolattól, szerinte attól, hogy valaki betölti a 18-at, még nem lesz hirtelen érett felnőtt, meg amíg velünk él, addig ne aludjon mindenféle fiú az ágyába. Mi a véleményetek?
Hát nagyon naivan gondolkodtok a mai fiatalokról, szerintem manapság teljesen gyakori, ha egy lány már 15-16 évesen elveszti a szüzességét. Persze adja isten, hogy a lányotok őszinte legyen veletek ezzel kapcsolatban. Egyébként, megfelelően fel kell készíteni, hogyan védekezzen a nem kívánt terhességgel szemben, és onnantól kezdve teljesen mindegy. Elvégre, már "felnőtt"!
2012. jan. 23. 20:19
2/33 anonim válasza:
Már felnőtt ember a 18 éves. Apukának meg ezt meg kéne szoknia.
2012. jan. 23. 20:20
3/33 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem vesztette el 15-16 évesen, mert ő az első barátja.
2012. jan. 23. 20:21
4/33 anonim válasza:
Nemcsak este lehet csinálni, 18 évesen már el kéne engedni a kezét.
2012. jan. 23. 20:23
5/33 anonim válasza:
lefeküdni délután is le tud vele...
Nem beszélve arról, hogy a lányotok már felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mi a jó neki
Én 22 éves vagyok. Amikor 18 voltam már évek óta aludhattam együtt az akkori barátommal. Annyi kikötése volt a szüleinknek, hogy amikor ők otthon vannak, akkor lehetőleg mellőzzük. Tehát mindig akkor aludtunk egymásnál, ha valahol üres volt a ház, de olyakor nem kellett titkolózni, teljesen nyilvánvaló volt, hogy együttalszunk!
Nem kislány már, törődjetek bele!
2012. jan. 23. 20:24
6/33 anonim válasza:
Meg hát, egy adag gumi és kész.
2012. jan. 23. 20:24
7/33 A kérdező kommentje:
Jó, de mikortól nem kislány?
Abban igaza van a férjemnek, hogy nem a 18. szülinapjától lesz felnőtt. Mi az a kor, ahonnan azt mondjátok, hogy bármit lehet?
2012. jan. 23. 20:28
8/33 anonim válasza:
Isten ments hogy ilyen életképtelen szülő legyek.
2012. jan. 23. 20:28
9/33 anonim válasza:
Mondd meg az apjának, hogy jó úton halad ahhoz, hogy a lányának ez legyen a legfontosabb gondolata, hogy "ki kell innen jutnom".
2012. jan. 23. 20:29
10/33 anonim válasza:
Világosítsd fel, adj neki óvszert!
Szerintem ha őszinte veletek, megérdemli a bizalmatokat.
Amúgy én sem veszítettem el, csak 18 évesen, a szüleim háta mögött egy motelban, gumi nélkül :-( Szerencsére nem lettem terhes, de csak szerencsém volt.
Gondoljatok arra, hogy jobb normális körülmények között, mint hogy aztán még hazudozzon is nektek. Nem 15 éves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!