Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Megengedtétek, hogy a...

Szülők! Megengedtétek, hogy a 18 éves lányotok együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés
Férjemmel nagyon sok konfliktusom van emiatt. Szerinte nem normális, mert gyerek még, de már elmúlt 18! Én is féltem, de megbízom benne, mert tudom, hogy éretten gondolkozik, és tudja, hogy mikor minek jött el az ideje. Komolyan beszélgettem vele erről, és ő mondta, hogy lefeküdni még nem szeretne vele, de együtt aludni már igen. Ismerjük a fiút is, ő is megbízható, és biztos, hogy nem tenne olyat, amit a lányom nem akar. Én kiállok mellettük, de a férjem irtózik a gondolattól, szerinte attól, hogy valaki betölti a 18-at, még nem lesz hirtelen érett felnőtt, meg amíg velünk él, addig ne aludjon mindenféle fiú az ágyába. Mi a véleményetek?
2012. jan. 23. 20:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%
Természetesen megengedném. Soha nem értettem az ilyen szülőket. A nagyobbik lányom 16, a kisebbik 17 éves korában aludt először a barátjával, mégse vagyok még nagyapa. Ezzel csak azt éritek el, hogy önállósulás után jól megutál titeket.
2012. jan. 23. 20:32
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ki mikortól lesz felnőtt változó. De 18 évesen már régen nem kislány.
2012. jan. 23. 20:32
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
mivel betöltötte a 18. életévét így felnőttnek számít törödjetek bele. az más kérdés hogy van aki agyi szinten 30 éves korára sem éri el azt a szintet amit más már 16 évesen... mondjátok meg neki hogy ne legyen bellőle gyerek csak kész... vagy azt fogjátok elérni hogy eltünik otthonrol és többet még köszöni se fog nektek...
2012. jan. 23. 20:34
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Most van a nevelésetek próbája.

A lányotok személyisége a kamaszkorban alakul ki.

Fokozatosan kell elengedni a kezét. Leírásod alapján megbízható lány.

Engedjétek.

2012. jan. 23. 20:37
 15/33 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon felbosszantanak ezek a kérdések. Esküszöm nem értem. Primitíven fogok fogalmazni, de talán így kitisztul a kép. Mit gondoltok, hogy az utcán, a parkban, nyilvános wcben nem lehet hangosan sikoltozva, letolt bugyival dugni? Nem? Tényleg?
2012. jan. 23. 20:37
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz egymásnál aludni, hogy szexeljenek! Másrészt nem értem, hogy nálatok miért ennyire tiltott dolog, már 18 éves. Nem azt mondom, hogy 14 évesen már szexelni kell, de egy 18 éves szerintem már érett rá. Ha okosan csinálják, védekeznek, akkor mi vele a baj?

A sima alvással meg végképp nem tudom, hogy mi a gond. Barátomék picike lakásában nincs külön vendégágy, az egyedüli opció az volt, hogy aludjunk együtt. Azon kívül, hogy lecibáltam róla a takarót, semmi különös baj nem volt vele.

2012. jan. 23. 20:48
 17/33 A kérdező kommentje:
15. Te ne legyél ennyire primitív. Miért olyan elképzelhetetlen, hogy a lányom nem hazudik nekem? Miért vagyok szánalmas, ha azt merem feltételezni, hogy nem egy nyilvános vécében vesztette el a szüzességét 14 évesen?
2012. jan. 23. 20:58
 18/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem primitívezett le, de egyébként igaza van, inkább otthon normális környezetben, mint egy bokorban, mert mindenképp meg fogják tenni.
2012. jan. 23. 21:00
 19/33 anonim ***** válasza:
92%
Azért kérdező, mert a kérdésből itélve túl szigorúan fogja apuci a lányát és határozott elképzelése van arról, hogy milyennek kell neki lenni. Mivel már elég idős és nem hülye, ilyenkorra az igy nevelt "gyerekek" jó része már rég megtanultam, hogy a túl szigorú szülőknek mit kell leadni, ahhoz, hogy ne tegyenek neki keresztbe és ne kapjon büntetést.
2012. jan. 23. 21:01
 20/33 anonim ***** válasza:
79%
Nem mondtam, hogy a lányod nem őszinte és azt sem, hogy már elvesztette a szüzességét, ráadásul azt sem, hogy 14 évesen. Megkérdeztem, hogy azt hiszitek ott nem lehet? Mert de lehet. Nem mondtam, hogy nem bízhatsz a lányodban, lehet, hogy egy nap majd eléd áll és azt mondja, nem aludtam együtt a barátommal ahogy akartátok, úgyhogy a parkban dugtunk. Egy szóval sem írtam a hazugságról és arról, hogy okod, okotok lenne bizalmatlankodni, én csak feltettem egy egyszerű kérdést..
2012. jan. 23. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!