Mit csináljak ha a tesóm fenyeget?
Inkább hagyjuk a témát, szerintem nem írtam le mindent jól,vagy rossz példákkal jöttem elő.. ( amúgy MINDENKI aki körülöttem él, azt mondja,hogy nekem van igazam ) ezért is mondom,hogy nagyon rossz példákat írtam és nem írtam le mindent az elején.
És amugy nem nála lakok,hanem a szüleimmel. Megakartam kérdezni hogy szerintetek mit kellene csinálni ,de így hogy nem tudja senki az egészet, persze hogy engem izéltek,hogy gyerekes vagyok. Ezért inkább akkor hanyagolom ezt a kérdést:)
Ha ő ennyire rendmániás, miért nem takarít a hétvégén vagy a szabadnapokon? Meg kell tanulnia ura lenni a helyzetnek! Önállónak is kellene lennie, nem?
Az, hogy csak 3 WC-papírtekercs lehet a tartóban, az valami mániás betegség lehet. Azt sem engedi, ha pl. a szekrényben nincsenek szépen elpakolva a krémek meg egyebek? És azon is kiakad, hogy a fogkrémtubust nem a végéből nyomod ki? Tipikus női-férfi gondolat ez.
A mi családunkban senki nem vitatkozik, hogy néz ki a lakás, hogyan vannak elrendezve a párnák a kanapén. Szép rend van nálunk, de nem vagyunk rendmániások. A tesómmal akkor takarítunk, amikor tényleg koszos a ház. Nagyon szorgalmasan látunk hozzá, mert erre neveltek bennünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!