Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a tesóm...

Mit csináljak ha a tesóm fenyeget?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, tesóm szintén, én nem dolgozok mert még tanulok, ő viszont dolgozik és elég jól keres. FEnyeget és szarol enegm hogy ha nem takarítok ki rendesen meg nem csinálom amit mond,akkor nem ad nekem pénzt.( Igért nekem egy kisebb összeget így nyár elejére) Nagyon rendmániás, pl olyanokért kiaakd,mert a fürődkádból nem veszem ki a vízgyüjtő vödröt,mikor végeztem...eleve miért vegyem ki ha amikor ő is fürdik, kb 15perc múlva, vissza kell tennie oda ( eddig kivettem csak 1 szer felejtettem el ), meg hogy a wc tartóban 3 db wc papir lehet de kb 5 db is simán elfér és hozzám vágja ha 3 nál több van ott, és még sorolhatnám,ilyen hülyeségeken akad ki.Én legszivesebben fejbevágnám.......mert már terror amit csinál. És hogy ne értsétek félre, nem ez a 2 dolog a fő dolog, csak hosszú lenne sajnos sorolni.

2012. márc. 19. 19:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Inkább hagyjuk a témát, szerintem nem írtam le mindent jól,vagy rossz példákkal jöttem elő.. ( amúgy MINDENKI aki körülöttem él, azt mondja,hogy nekem van igazam ) ezért is mondom,hogy nagyon rossz példákat írtam és nem írtam le mindent az elején.

És amugy nem nála lakok,hanem a szüleimmel. Megakartam kérdezni hogy szerintetek mit kellene csinálni ,de így hogy nem tudja senki az egészet, persze hogy engem izéltek,hogy gyerekes vagyok. Ezért inkább akkor hanyagolom ezt a kérdést:)

2012. márc. 19. 20:00
 22/25 anonim ***** válasza:
24 éves a tesód is de nem vagytok ikrek? :D HE?
2012. márc. 19. 20:10
 23/25 anonim ***** válasza:
És ebben mi a fenyegetés?
2012. márc. 19. 23:49
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk ikrek, féltestvérek vagyunk,születésünk óta " testvérek " vagyunk mert az ő édesanyja meghalt miután világra hozta.
2012. márc. 20. 10:00
 25/25 anonim ***** válasza:

Ha ő ennyire rendmániás, miért nem takarít a hétvégén vagy a szabadnapokon? Meg kell tanulnia ura lenni a helyzetnek! Önállónak is kellene lennie, nem?

Az, hogy csak 3 WC-papírtekercs lehet a tartóban, az valami mániás betegség lehet. Azt sem engedi, ha pl. a szekrényben nincsenek szépen elpakolva a krémek meg egyebek? És azon is kiakad, hogy a fogkrémtubust nem a végéből nyomod ki? Tipikus női-férfi gondolat ez.

A mi családunkban senki nem vitatkozik, hogy néz ki a lakás, hogyan vannak elrendezve a párnák a kanapén. Szép rend van nálunk, de nem vagyunk rendmániások. A tesómmal akkor takarítunk, amikor tényleg koszos a ház. Nagyon szorgalmasan látunk hozzá, mert erre neveltek bennünket.

2012. márc. 20. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!