Tesóm zsarolja anyukámat. Mit kéne tennie?
A tesómnak van egy kisgyereke,akire rendszerint anyukám vigyáz minden 7végén,mert tesóm a barátjával tölti a 7végéket. Tudni kell h a barátja megmondta h neki nem kell a tesóm gyereke,de tesómat ez nem érdekli h a gyereket ő nem fogadta el. Anyukám ár nagyon kimerült,egész héten dolgozott,és tesóm most is az ő nyakába varja a gyereket,nem is tud tőle pihenni rendesen.
Azzal zsarolja anyukám h akkor elviszi apánkhoz a picit h ő majd vigyáz rá. A gyerek életében egyszer látta őt,és apánk alkesz meg agresszív. Anyukám inkább rá áldozza a pihenését csak ne vigye el hozzá. Miért ilyen tesóm? Inkább olyan férfit kéne keresnie akit érdekel a gyerekével együtt.
Sajnos a gyereknek nincs apukája,mert tesóm nem tudja ki lehet az,vagyis inkább nem akarja megmondani. Állítólag egy családos férfitől lett terhes annak idején.
Szívem szerint bevállalnám h vigyázok a gyerekre én hogy anya tudjon pihenni,de nekem programom van már és nem akarom visszamondani. Mit lehet csinálni a tesómmal?
tesód csak zsarol, de nincs mögötte semmi...kíváncsi lennék, tényleg elvinné-e az alkesz apátokhoz a gyereket. Hány éves? Próbáljátok ki, mondjatok egyszer nemet.
Ismerek olyan csajt, aki az anyjánál hagyta a gyerekét, mert az új párjával nem jött ki a gyerek. Itt is ez lesz...
Ha meg elviszi, mondjátok meg, hogy feljelentitek kiskorú veszélyeztetése miatt. Pontosan tudja, hogy az apátok képtelen egy kisgyerekre vigyázni, mégis odaviszi, akkor szerintem ez már veszélyeztetés kategória.
Ha jól sejtem, te már kérdeztél a tesódról párszor, igaz? Mert ha az a lány vagy akkor sajnálom: amíg anyukád a sarkára nem áll, hiába kapálózol.
pofon egyszerű a dolog ha már van annyi idős a gyerek hogy bölcsibe vagy oviba lehet adni akkor anyukád kérje, hogy ő legyen a gyámja hisz mindig ő neki kell rá vigyázni.Kérje a családi pótlékot is és minden juttatást ami a gyerek után jár.
Ha tesód ellenkezik akkor anyukád szépen megmondja neki, hogy többet nem hagyhatja ott nála, ha mégis akkor bejelenti a gyámhivatalba, hogy tesód alkalmatlan a gyereknevelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!