Mit csináljak ha a tesóm fenyeget?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, tesóm szintén, én nem dolgozok mert még tanulok, ő viszont dolgozik és elég jól keres. FEnyeget és szarol enegm hogy ha nem takarítok ki rendesen meg nem csinálom amit mond,akkor nem ad nekem pénzt.( Igért nekem egy kisebb összeget így nyár elejére) Nagyon rendmániás, pl olyanokért kiaakd,mert a fürődkádból nem veszem ki a vízgyüjtő vödröt,mikor végeztem...eleve miért vegyem ki ha amikor ő is fürdik, kb 15perc múlva, vissza kell tennie oda ( eddig kivettem csak 1 szer felejtettem el ), meg hogy a wc tartóban 3 db wc papir lehet de kb 5 db is simán elfér és hozzám vágja ha 3 nál több van ott, és még sorolhatnám,ilyen hülyeségeken akad ki.Én legszivesebben fejbevágnám.......mert már terror amit csinál. És hogy ne értsétek félre, nem ez a 2 dolog a fő dolog, csak hosszú lenne sajnos sorolni.2012. márc. 19. 19:18
1/25 anonim válasza:
Ha nem írtad volna, hogy 24 éves vagy, az írásod, és a problémád alapján, úgy 12-re gondoltam volna.
2/25 anonim válasza:
De miért kellene pénzt adnia? Elmész melózni hétvégékre, s máris nem tud fenyegetni. Csak jól jöhetsz ki abból, ha nem rá akarsz támaszkodni, keress egy jó kis hétvégi melót, hajrá! Ügyes legyél!
3/25 anonim válasza:
És csicskulsz neki a pénzéért? Ne már!
4/25 A kérdező kommentje:
Nem csicskulok a pénzért neki. És nem tudok elmenni dolgozni, mert nincs hova ( próbáltam már) és egyszerre az egyetem, meg a nyelvvizsga plusz munka, az nem menne.Igen, ez lehet 12 éves szint, de ilyen a testvérem.
2012. márc. 19. 19:29
5/25 A kérdező kommentje:
Ja és nem a pénzért csinálom, ezt aalpból megköveteli, mert különben lelki terror megy. Bekavart már nem 1 kapcsolatomba is, írtam is hogy nem csak ez a 2 dolog van.
2012. márc. 19. 19:30
6/25 anonim válasza:
Először is: a testvéred az eltartód? Vagyis másképpen: hol vannak a szüleid?
Ha nem ad pénzt, akkor menj szépen és dolgozz nyáron, vagy már suli mellett. Én is azt tettem, mert a durva és zsarnokoskodott (illetve csak akart) felettem. Állj szépen a magad lábára, és amint megvan a suli vége, a papír, minél előbb költözz el tőle. Aki zsarnokoskodik feletted, attól jobb minél messzebb költözni (tapasztalat). Ordítozzon és fenygetőzzön a négy fallal, de ne veled.
Ja, ne vágd fejbe. Nem érdemled meg, hogy miatta ülj éveket és priuszod legyen. Ha felhúz, vágj neki vissza, és menj el futni vagy úszni.
7/25 anonim válasza:
Az első válaszoló nem a tesódnál gondolt 12 éves korra, hanem nálad.
8/25 anonim válasza:
Akkor se alázd meg magad! Legyen benned büszkeség! Ha nem adja, szívesen a pénzét, akor hagyd a fenébe!
9/25 anonim válasza:
Hát ha ezeket azon a címen követeli, hogy majd ad Neked ajándékba pénzt, akkor egyszerűen ne tarts igényt a pénzére, és akkor azt csinálsz, amit akarsz.:)
10/25 anonim válasza:
Örülhetnél neki, hogy egyáltalán kapsz pénzt tőle. Nem lenne kötelessége. A pénzért meg viseld el a hóbortjait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!