Mit csináljak ha a lányom túlzásba viszi a testedzést?

1 kikérdezni, miért hiszi, hogy ezt kell csinálnia
2 pszicológus
3 mesterséges kajáról letiltani
4 egyéb értelmes alternatívát kínálni
5 Te se bagózz!

Aki azt írja, hogy elég a fehérje a szervezetnek, az nagyot téved!
A szénhidrát és a zsír is nem véletlen ALAPtápanyag, ezek is kellenek a szervezet önfenntartásához!
A lányodnak valami lelki ok lehet a háttérben, ezt kéne kideríteni. Az edzés sose baj, de a túlzások már igen.

Ez nagyon durva. Osztályban van RSG-ző, rendszeresen futó, aki régen úszott, balettozó, aki néhány évben nem csinált semmi de amúgy balettozott, táncolt, keménye, versenyszerűen, neves edzőknél táncoló és még legalább 1 hobbisportoló - csak lányokat soroltam. Egyik se izmos, mint nőies...
Szóval, valamit kellene csinálni vele... :( Szerintem tényleg az önképével van valami gond, ezt olyasmihez hasonlítanám, mint az étkezési zavar.
Bár nem értek hozzá végképp.
A dohányzás tényleg nagyon rossz szokás, ráadásul, ha nem vigyáz a dohányzó, akkor másokat is passzív dohányzásra kényszerít. Én gyűlölöm a cigifüstöt, a szagát, mindent, ami a cigifüsttel kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!