Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a lányom...

Mit csináljak ha a lányom túlzásba viszi a testedzést?

Figyelt kérdés
1 éve csak hobbi futásnak indult, tegnap viszont elkísértem és letudott futni 1 órát megállás nélkül. Naponta több száz felülést és fekvőtámaszt csinál, kockás a hasa, bicepsze van, és már kezd eltűnni a nőiessége! És még csak 14 éves! Minden pénzét fehérjeporokra meg túróra költi. A bátyja régen piszkálta amiért puha a karja, most már leveri szkanderben. Kezd elcsúnyulni, úgy néz rám mint a Sátánra amikor meglátja, hogy rágyújtok.
2012. márc. 18. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tesz jót, a túlzott sportolás ugyanolyan káros. Aerobick edzők se tarthatnak egy nap sok órát, mert az ízületeik tönkremennek.
2012. márc. 18. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

1 kikérdezni, miért hiszi, hogy ezt kell csinálnia

2 pszicológus

3 mesterséges kajáról letiltani

4 egyéb értelmes alternatívát kínálni

5 Te se bagózz!

2012. márc. 18. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Aki azt írja, hogy elég a fehérje a szervezetnek, az nagyot téved!

A szénhidrát és a zsír is nem véletlen ALAPtápanyag, ezek is kellenek a szervezet önfenntartásához!

A lányodnak valami lelki ok lehet a háttérben, ezt kéne kideríteni. Az edzés sose baj, de a túlzások már igen.

2012. márc. 18. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva. Osztályban van RSG-ző, rendszeresen futó, aki régen úszott, balettozó, aki néhány évben nem csinált semmi de amúgy balettozott, táncolt, keménye, versenyszerűen, neves edzőknél táncoló és még legalább 1 hobbisportoló - csak lányokat soroltam. Egyik se izmos, mint nőies...

Szóval, valamit kellene csinálni vele... :( Szerintem tényleg az önképével van valami gond, ezt olyasmihez hasonlítanám, mint az étkezési zavar.

Bár nem értek hozzá végképp.

A dohányzás tényleg nagyon rossz szokás, ráadásul, ha nem vigyáz a dohányzó, akkor másokat is passzív dohányzásra kényszerít. Én gyűlölöm a cigifüstöt, a szagát, mindent, ami a cigifüsttel kapcsolatos.

2012. ápr. 2. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!