Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha gyerekes, férjezett fiatal...

Ha gyerekes, férjezett fiatal nő lennél, megengednéd hogy közzétegyenek rólad egy olyan képet ahol egy hiresség egy szórakozóhelyen épp "széttép" rajtad egy elölkapcsos felsőt, ugy hogy kivan a melltartód?

Figyelt kérdés
Férjed mit szolna?
2012. márc. 18. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 A kérdező kommentje:

Azert ütöm a szavaimat mert valahol a "ruha leszaggatás" is tulzás volt,de az sem igaz hogy kikapcsolta,hisz ha lassan torténik a dolog nyilván megakadályozom.Ezzel csak élet szerettem volna adni a helyzetnek.

És igen elképzelhető hogy elvált anyuka leszek,de már kezdek kiegyezni a dologgal,nem szeretnék még egyszer sem idegösszeomlást,sem szorongásos depressziot kapni,azert mert probalok rendbetenni valamit,amihez köztudottan egy ember kevés. 4éve folyamatosan teperek a férjem után,aki le se ...ar,fél éves volt a TERVEZETT pici lányunk amikor ő már másba volt szerelmes....most csak annyi történt hogy egyszer ugy döntöttem magamat helyezem előtérbe,és munka után mert hogy oda is jarok hagytam amgam elcsabitani es megalltam egy szorakozohelyen kb 1 órára. Mivel nem járok sehova,max csak a gyerekekkel,férjemmel nincsenek programok,ezert nem hiszem hogy bűn lenne bárki ellen is hogy mikozben az egész napot itthon töltöm a gyerekekkel és a háztartással foglalkozva 10x5 percre leülök a gép elé. Nem árt ha néha legalább ha neten keresztül is felnőttekkel is váltok pér szót,mert volt olyan időszak amikor gondot okozott egy épkézláb mondatot összeraknom,annyit voltam egyedül.

2012. márc. 19. 11:25
 82/83 anonim ***** válasza:
57%

Számomra egy opció létezik: orrbavágni az a "hírességet" avagy helyi ripacsot.

Eleve ez a partyfotózás egy fonák dolog, mert nagyon könnyű a képekkel visszaélni, akkor is, ha semmi ciki nem történt.

21/L

2012. márc. 19. 14:30
 83/83 anonim ***** válasza:
17%

Hát egyrészt nem fotózkodnék hírességekkel, mert tojok a magyar celebecskékre, és inkább szégyellnék velük mutatkozni még felöltözve is.

Nem engedném meg, hogy közzétegyék, de elkérném a képet, fognék egy jó ügyvédet és a sz.rt is kiperelném a hírességből.

2012. márc. 19. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!