Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha gyerekes, férjezett fiatal...

Ha gyerekes, férjezett fiatal nő lennél, megengednéd hogy közzétegyenek rólad egy olyan képet ahol egy hiresség egy szórakozóhelyen épp "széttép" rajtad egy elölkapcsos felsőt, ugy hogy kivan a melltartód?

Figyelt kérdés
Férjed mit szolna?
2012. márc. 18. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
69%

:) Okés, akkor ne haragudj, de nem volt egyértelmű, melyikre érted.

Azért az még, hogy kimozdultál egyátalán nem jelent gondot, nem kell besavanyodni.

Ahhoz a ruhakigomboláshoz nem tudok hozzá szólni

2012. márc. 18. 19:55
 72/83 anonim ***** válasza:
51%

Akkor leirom még egyszer: Nem molesztáltak,valoszinuleg én egyeztem bele...egy félreértés,ennyi

Aha, ezek szerint olyan talajrészeg voltál, hogy csak valószínűsíteni tudod, hogy te egyeztél bele. Partiszajhának lenni alapból gáz, hát még egy anyukának. Szánalom...

2012. márc. 18. 23:44
 73/83 A kérdező kommentje:
Szivem,mondtam már hogy tanuljatok meg olvasni illetve szövegérteni. A beleegyezésem azert valsozinűsithető csak,mivel nem értettem mit kerdez,csak alapbol mosolyogtam meg bologattam egyet,hangos volt a zene. És mivel ezután történt az ominózus mozdulat igy utolag elég elképzelhetőnek tartom hogy én adtam beleegyezésemet. Ennyi. Szerintem meg vannak itt olyanok akik csak simán azert hánykolódnak itt mert irigykednek,hogy más még kinéz két gyerek után is ugy hogy kimehet ilyen helyre és nem nézik ki onnan.
2012. márc. 19. 07:52
 74/83 anonim ***** válasza:
Ezek után tök kíváncsi vagyok, hogy hány éves vagy. Persze ha nem akarsz ne válaszolj :)
2012. márc. 19. 08:38
 75/83 A kérdező kommentje:
25
2012. márc. 19. 08:58
 76/83 anonim ***** válasza:
77%
Én nem irigykedek, egyszerűen más az értékrendem, és kész. Én is kinézek úgy, hogy mehetnék ilyen helyre, sokan megállítanak, mikor tolom a babakocsit, hogy a testvéremet tolom? -mert diáknak néznek, pedig 25 múltam. Az, hogy más mit csinál, nekem tényleg mindegy, ha Te bulizol, akkor bulizol, nem ítélek el senkit az élete miatt. Csak kérlek, ne tarts álszentnek (minden amit leírok, igaz) és ne hidd hogy irigykedem, mert imádom az életem, nekem buli nélkül jó, tiniként sem jártam nagyon. Egyszerűen máshogy gondolkodunk, ez miatt nem kell a másikat le"álszentezni" és ilyenek. Köszönöm.
2012. márc. 19. 09:55
 77/83 anonim ***** válasza:
77%

én írtam hogy pampogsz, és jelentem: nem vagyok álszent!

képzeld el: nem az a két típusú ember van, aki bevallja, hogy ilyeneket csinál, és aki nem vallja be (tehát álszent)

hanem van, aki csinálja, és: (most kapaszkodj meg) van, aki nem csinálja! durva, mi?

szóval nem kell álszentnek nevezni, köszi.

ui: amúgy engem aztán hidegen hagy, hogy mikor, kinek, midet pakolod ki, ha jól érzed magad, hát egészségedre. viszont azt nem értem, hogy mi volt a kérdésed célja, mit akartál megtudni? vagy csak el akartad újságolni ismeretleneknek, hogy letaperolt egy so called celeb?

2012. márc. 19. 10:14
 78/83 A kérdező kommentje:

A kérdésem célja az volt hogy megengedétek e hogy kikerüljön egy oldalra egy ilyen kép. De ezt még nem irtam le egyszer sem,ugye?

[link] ajánlom figyelmetekbe. Pocsék az oktatási rendszeretek,ennek tudható be a szövegértési gondotok,de ennyire már nem kéne lovagolni rajta.....

Mellesleg az álszentet nem annak céloztam aki azt irta pampogok...

2012. márc. 19. 10:28
 79/83 anonim ***** válasza:
53%

Tudod azért neked is akadnak szövegértési problémáid,mert a kérdésedbe beleírtad,hogy "széttép",aztán valamelyik kommentedben már szépíted a dolgot,azzal,hogy pár patentot patentolt ki.(Bocsi,nem olvastam végig,hogy melyikben.)A lényeg az,hogy ütöd a saját szavaidat.Ez nekem és még jó néhány válaszolónak sok mindent elmond Rólad...

Inkább örülj,hogy a férjed (aki eltart Téged) nem akadt ki és nem rakott ki Téged.Csak egy jó tanács:ha nem változol meg,és nem a gyerekeidet és a férjedet helyezed az elsődleges helyre,akkor előbb-utóbb egy elvált anyuka leszel.

Kérlek,ne gyere azzal,hogy Neked ők az elsők,mert úgy sem hiszem el,mivel már 8 óra előttől itt lógsz,ahelyett,hogy a pici gyerekeiddel (nyilván azok,hiszen Te még csak 25 vagy) foglalkoznál.Játszanátok,énekelgetnétek,stb,és ott vannak a házimunkák...Ezzel az értékrenddel nem vagy anyának,feleségnek való.

Erről az egész kérdésről/történetről azt szűrtem le,hogy feltűnési viszketegségben szenvedsz.

Bocsánatot kérek a kegyetlen őszinteségért!

2012. márc. 19. 10:47
 80/83 anonim ***** válasza:
69%
Drága Szívem, mert rajtad ugyan mit lehet irigyelni? Hogy kisgyerekes anyukaként frusztrál a tudat, hogy kinőttél a partikorszakból, ám ennek ellenére (vagy épp ennek a kompenzálására) diszkókban vergődsz? Bocsi, de én ezt inkább nem irigylem, hanem szánom:) Ha nem bírsz magaddal és önigazolásként arra érzel késztetést, hogy dizsiben rázd a valagad és az legyen a legégetőbb problémád a gyereknevelés dacára, hogy valaki leszaggatta rólad a melltartódat és jujj mi lesz, akkor lehet nem ártott volna még várnod a gyerekszüléssel.
2012. márc. 19. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!