Ha gyerekes, férjezett fiatal nő lennél, megengednéd hogy közzétegyenek rólad egy olyan képet ahol egy hiresség egy szórakozóhelyen épp "széttép" rajtad egy elölkapcsos felsőt, ugy hogy kivan a melltartód?
Figyelt kérdés
Férjed mit szolna?2012. márc. 18. 13:51
11/83 A kérdező kommentje:
Igazabol rajtam volt a legtöbb ruha az egesz szorakozohelyen,mindenkin ilyen pántos-ujjatlan kivan a cicim topok voltak,én meg mivel nem oda készültem egy hosszu ujju feher bluz volt rajtam. Egy mozdulattal szet lehet kapcsolni az egeszet ha valaki megrantja, a képet nem lattam mert azt mondták szerződés köti őket hogy vagy közzé teszik,vagy törlik,át nem küldhetik,ugyhogy inkabb töröltettem.Odatettem a kezem szal a melltarto talan nem is latszodik lehet hogy csak a hasam. Még igy is 60% ban több volt belőlem takarásban mint az ott levő csajokon.
2012. márc. 18. 14:03
12/83 A kérdező kommentje:
A nyakon vágás jó 5let,nagy buli lett volna,csak nem akartam kellemetlenkedni,meg az az igazság hogy baromi aranyos volt az illető,és valamit kérdezett is mielőtt az ominozus mozdulatot megtette,csak épp nem értette semmit a zenétől,és csak msoolyogva helyesltem mert fogalmam sem volt miről van szó :-) Lehet hogy azt kérdezte meg....ugyhogy hulyeén jott volna ki ha utana meg orrba vágom:-)
2012. márc. 18. 14:06
13/83 anonim válasza:
Nem tudom, ilyen esetben mit tennék, talán tökönrúgnám a hirességet. Mindenesetre ha ilyen esetről lenne tudomásod, feltétlenül írj, hogy megnézhessem. Imádom az aranyis cicikéket.
14/83 anonim válasza:
Én férjezett fiatal nő vagyok, és van egy kislányom. Rólam nem készülhetne, mert férjnél vagyok, ami nálam azt jelenti,a férjemmel megyek mindenhová,egyedül nem is érezném jól magam. Mivel már családunk van, nem ilyen helyekre járunk.
15/83 anonim válasza:
14.00 igen, szerintem az ilyesmi már a ribanc kategóriába tartozik. Ha kimész a strandra ott is furcsán nézel azokra akik állig fel vannak öltözve. A strand arra van kitalálva, hogy az ember bikiniben legyen, a szórakozóhelye nem erre van kitalálva, ennyi. Suliba se megyek nagyestélyiben, meg egy díjátadóra sem megyek szakadt farmerben. Az egy dolog, hogy valaki szexi akar lenni, de attól, hogy kirakod a melled meg a segged, attól igenis ribancos leszel.
16/83 A kérdező kommentje:
Jó annak aki a férjével megy mindenhova,az enyem nem akar velem sehova sem jonni,naggyabol 3 éve,és mostanra meguntam.
2012. márc. 18. 14:12
17/83 A kérdező kommentje:
Amint látom utolsó válaszoló szövegértési problémákkal küzdesz....
2012. márc. 18. 14:15
18/83 anonim válasza:
Ha megkérdezhetem ki volt az a híresség? :)
19/83 anonim válasza:
NEM!... Nem engedném meg és akkor sem, ha egyedülálló, gyermektelen nő lennék!...
Sőt, nagyon aggódnék, hogy valahol létezik rólam egy ilyen fotó, amit akármikor akárki kitehet az internetre!!!
Abban nem lennék nyugodt, hogy valóban törölték ezt a fotót rólam, mindenki azt mond (ír) amit akar...
Tudnod kell, ha egyszer az internetre felkerül rólad egy fotó, onnantól kezdve nem vagy ura a helyzetnek!
Ne csak azon aggódj, hogy a férjed mit szól, hanem azon is : ezt a fotót a főnökeid, kollégáid (jó és rosszakaróid), anyósod, szüleid, MINDENKI LÁTHATJA!!!...
Lehet, hogy a jövendő munkahelyeidre emiatt a kompromittáló fotó miatt nem fognak felvenni!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!