Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha gyerekes, férjezett fiatal...

Ha gyerekes, férjezett fiatal nő lennél, megengednéd hogy közzétegyenek rólad egy olyan képet ahol egy hiresség egy szórakozóhelyen épp "széttép" rajtad egy elölkapcsos felsőt, ugy hogy kivan a melltartód?

Figyelt kérdés
Férjed mit szolna?
2012. márc. 18. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
91%
Te, de aranyos vagy! :) Innentől viszont ne bólogass udvariasan senkinek, ki tudja, épp mibe egyezel bele. :D
2012. márc. 18. 14:21
 22/83 anonim ***** válasza:
92%
19-ES: Azért ennyire nem hiszem hogy durva lenne a helyzet..:D
2012. márc. 18. 14:22
 23/83 anonim ***** válasza:
52%
14es vagyok, nyugodtan lepontozhattok, attól én még boldog maradok. Ja, ha az én férjem azt mondja, most nincs kedvem, akkor én sem megyek. Ha fél évig nem, akkor fél évig nem. Nem arra kértelek titeket, hogy ti is csináljatok így, csak elmondtam, mi hogy vagyunk ezzel.
2012. márc. 18. 14:23
 24/83 anonim ***** válasza:
48%

Nem engedném meg, eleve olyan típus vagyok, akiről kizárt, hogy valaha is ilyen jellegű kép készüljön. Így aztán nem fáj a fejem amiatt, milyen képeket közöljenek rólam.

Ha valós személyről szól a kérdés, az illető nő most ne a jogaival jöjjön, hogy hozzájárult-e vagy sem a közléshez, hanem szégyellje magát, hogy ilyen helyzetbe került.

2012. márc. 18. 14:24
 25/83 A kérdező kommentje:

De miert kell szegyellni magam valami miatt amiről NEM tehetek.?Örülök hogy egyeseknek olyna jo a csaladi eletuk 1,2,3 év rimankodas,kerleles meg midnen utan mar kezdem feladni a remenyt...

Az illető nem SP volt :-))ha kitalaljtok megmondom....egyebkent ne valéami nagy hiressegre gondoljatok.

2012. márc. 18. 14:33
 26/83 anonim ***** válasza:
70%

ma 14:15 Nem csak az utolsó válaszoló, hanem elég sokan küzdenek szövegértési problémával. Ha jól vettem le a kérdésedből, te semmi "rosszat" nem csináltál, csupán annyi történt, hogy egy "híresség" félreértésből, vagy jópofaságnak szánva vetkőztetett rajtad egy keveset. Ezért téged ribancnak nevezni duplán csúsztatás. A "kilátszik a melltartó" még az is kérdéses, hogy erotikus kategóriába sorolandó-e. Szituációfüggő, de még utcai viseletnek sem kirívó. Nézz csak körül az utcán melegebb időben. Ráadásul "szenvedő alanya voltál az esetnek" , ráadásul nem mutogatod, hanem takarod magad.

A dolog másik fele, hogy ez aligha túl előnyös kép a te szempontodból, vagy a férjed szempontjából. Még a ribancos jelző is igaz lehet (nem rád, hanem a képre). Te ezen a képen tulajdonképpen tárgy vagy, akinek a testét használják, hogy jobb legyen a buli.

2012. márc. 18. 14:34
 27/83 A kérdező kommentje:
A fényképészt szerződés köti hogy a nem közzétett fotokat törölnie kell,ugyhogy par nap mulva kiderül,ha enm teszi közzé akkor már egesz biztos a kukaban landol a kép. Amugy annyira nem lehet gáz,tényleg szerintem max hasam latszik...masokon akkora felső volt mint egy melltarto,ugyhogy nem logtam ki a sorbol kulonosebben szerintem addig a 3 masodpercig ameg ossze nem kapcsolgattam
2012. márc. 18. 14:37
 28/83 anonim ***** válasza:
95%
na mondd el ki volt az! vmelyik vv-s? :d
2012. márc. 18. 14:37
 29/83 A kérdező kommentje:
Igen:)
2012. márc. 18. 14:40
 30/83 anonim ***** válasza:
34%
Tudom már! A szomszéd falu polgármestere! Ugye? :D
2012. márc. 18. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!