Ha gyerekes, férjezett fiatal nő lennél, megengednéd hogy közzétegyenek rólad egy olyan képet ahol egy hiresség egy szórakozóhelyen épp "széttép" rajtad egy elölkapcsos felsőt, ugy hogy kivan a melltartód?
Figyelt kérdés
Férjed mit szolna?2012. márc. 18. 13:51
41/83 anonim válasza:
Most mit izgulsz, én ezer éve vagyok férjnél, nem járok el külön, de itt vigyorgok rajtad. Mármint azon, hogy bólogattál. :) Nincs semmi gond. Fiatal csajszi lehetsz, gondolom a nevezetes ember sem gondolta rólad, hogy családos anyuka ingét tépi épp le. Báááár, ugyi bólogattál! :) De már megnézném én magamnak azt a hírességet, ha végre elárulnád ki az. :D
42/83 anonim válasza:
Mi leírtuk mit tennénk ebben a helyzetben, akkor miért sértődsz meg?
43/83 anonim válasza:
Én nem egyeznék bele ilyenbe,hogy kitegyék,szerintem ez elég gáz.És simán orrba vágtam volna azt,aki ennyire nem vesz emberszámba,hogy letépje rólam a ruhát több ember előtt,sőt,még le is fényképezzen.:SJa,és ha már ilyet csinál,akkor legalább egy helyes pasi legyen,aki utána haza visz és veled is marad.Akkor talán megbocsájtanám:P
44/83 A kérdező kommentje:
Nem sétődtem meg. :-)
És nem is azzal van a baj aki leirta véleményét,meg válaszolt akérdésemre,hanem azzal aki előitélkezik meg "ribancokkal" dobálozik egy ilyen piti ugy miatt. És igy van a kutya sem gondolta volna rolam tegnap tuti hogy két gyerekes anyuka vagyok. Jó volt végre kiengedni gőzt...:-)
2012. márc. 18. 15:11
45/83 anonim válasza:
Kizárásos alapon, Jerzy, vagy Gombi volt. Cristofelnek Veronika letépné a tökeit, úgyhogy nem ő volt. A másik két fiatal emberre viszont ez a viselkedés jellemző!
46/83 A kérdező kommentje:
Hát egyik sem:-)
2012. márc. 18. 15:13
47/83 anonim válasza:
Miért ne mehetne bulizni egyedül?????!!Hol éltek,őskorban?Ne legyünk már álszentek.....Úristen!!!!
Hogy a kérdésre válaszoljak,a férjem valószínűleg szétröhögte volna magát,ha megjelenik.:D
48/83 anonim válasza:
Én is Jerzyre tippelek, vagy Alekosz Alkoholoszra. Habár szerintem ő nem ilyen rámenős...Esetleg valamelyik X traktorosra. Vastag Csaba? :DD
49/83 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy Jerzy vagy Gombi, nem kell tagadni. Ők az ilyen csippendél hülye gyerekek, akiknek ez a stílusuk.
50/83 anonim válasza:
Ne áltasd magad azzal,hogy egy kétgyermekes férjes asszonytól helyes,ha kétes helyre jár szórakozni! Akkor sem,ha a férj nem akar vele menni. Milyen példát mutatsz a gyerekeidnek? Miért akartál együtt fényképezkedni a hírességgel? Miért nem egy cukrászdába mentél el egy barátnőddel,vagy egy színházba,operába,vagy komolyzenei koncertre? Oda egy többgyerekes anyuka is nyugodtan elmehet. Igaz,az igényesebb szórakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!