Ha gyerekes, férjezett fiatal nő lennél, megengednéd hogy közzétegyenek rólad egy olyan képet ahol egy hiresség egy szórakozóhelyen épp "széttép" rajtad egy elölkapcsos felsőt, ugy hogy kivan a melltartód?
már nem azért, de rólam még csak olyan fotók készültek, ami miatt nem szégyenülnék meg nyilvánosan...
ha valaki ilyenben részt vesz, akkor az utána ne pampogjon ha valaki lefotózza és felpakolja a netre...
első oldalt olvastam csak
Azt megjegyezném, hogy egy fürdőruha és egy fehérnemű között óriási a különbség.
Ha egy nőt látsz közösségi oldalon fürdőruhába, mit mondasz semmit
és ha fehérneműben akkor pedig,ez egy ribanc
"Ha egy nőt látsz közösségi oldalon fürdőruhába, mit mondasz semmit "
Hát nem tudom, én egy fürdőruhás képet sem tennék ki magamról egy közösségi oldalra. Ha már kép kell, inkább felöltözök hozzá. Mennyit számít egy perverznek, hogy a fürdőruhás vagy a fehérneműs képedre verje?
: D Azt állítod nem vagy ribanc, az utolsó kommentbe meg azt írta jól esett.
Nem tudom, de ha a ruha lekapásra érted, akkor már közel állsz ahhoz is, hogy 'Megdugott, heh mindegy, jól esett'
Ha nem azt értetted, akkor ne haragudj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!