Elengednétek a 16 éves lányotokat a barátnőivel Balaton Soundra?
09.28 folytatása: ezenkívül betaníttatnám vele a bulizás alapszabályait, úgy hogy ha álmából felébresztik, akkor is tudja:
- csak olyan italból igyon, amit előtte bontanak fel
- idegenekkel csak zsúfolt helyen álljon szóba
- mindig beszéljenek meg egy közös találkozási pontot a barátaival, ha elvesztenék egymást
- ha alkoholt akar inni, előtte egyen rendesen
- nappal, vagy amikor nem bulizik, aludjon rendesen
- más által otthagyott piát/cigit/csokit/akármit ne egyen-igyon meg
- pénztárcáját, iratait, telefonját ne adja oda másnak, mindig legyenek nála
- ha fürödni/wc-re megy, álljanak egymással őrt a barátnőivel az ajtó előtt
- ami még eszedbe jut
Én voltam anno 16 évesen Szigeten, nagyobb társasággal, pár napra. Nem drogoztam, jó, ha két sört megittam, nem pasiztam, mivel koncert miatt mentem oda.
Mondjuk arra emlékszem, hogy amikor nem volt engem érdeklő koncert, fellépő, akkor unatkoztam.
Szerintem egy jobb társasággal-megbízható emberekkel el lehet engedni. Pár napra, ne egy hétre. Várom a lepontozást.
Tyűűh, hát minden tiszteletem az itt repkedő szenteknek,
akik kalodába zárnák az összes fiatal lányt.
Határozott tiltás, másikba vetett bizalom, kommunikáció teljes hiánya...ez tényleg egy jó gyermek-szülő kapcsolat.
Érdekes, én mindent meg tudtam beszélni a szüleimmel,
el is engedtek sok helyre, még sem jutott eszembe se drogozni, se széttenni a lábamat.
12:19
Még ezt a sztorit is lepontozta a sok frusztrált lény.
Ennyi, valaki leírja személyes élményeit, de a sok szemellenzős erkölcs hőse már ettől is kikészül...Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!