Elengednétek a kislányotokat? Szülők válaszai előnyben!
Közeli rokon el szerené vinni pár napra.
A gyerkőc 14 hónapos.
Kiságy nincs a lakásban, nem is lesz.
A gyerek még soha nem aludt a szülei nélkül sehol.
Miért igen, miért nem?
Nem! Nagyon pici még ahhoz, hogy máshol aludjon!
Ebben a korban különösen ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, főleg nagyon kötődik az Anyához.
Még akkor is ha közeli a rokon. Pár évet nem tudnak várni a rokonok?
Nekem egy 11 hónapos lányom van.
Nem engedném el, mert egy ekkora gyereknek még a szülei mellett a helye. Felnőtteket is előfordul, hogy rosszul érint, ha új helyen alszanak. Én pl. ilyen vagyok, nem alszom jól, csak a saját ágyamban. Felesleges kitenni ilyennek egy kicsi gyereket. Ráadásul sokszor előfordul, hogy éjjel felriadnak és keresik a szüleiket. Akit nappal elfogad, azt nem biztos, hogy éjjel félálomban is.
Nappal lehet rokonokkal barátkozni, stb.
Még a nagyszülőkhöz lepasszolásról is az a véleményem, hogy 3 éves kor alatt max 1-2 órára...
Egyetlen kivétel, ha vészhelyzet van, de akkoris inkább a rokon jöjjön át és vigyázzon rá a megszokott helyén.
Szia!
Nem engedném el. Több okból is.
Egy: ilyen kicsi korban a szülei mellett a helye. Az, hogy pár órára esetleg rokonnál van más dolog, de hogy ott is aludjon. Na ne.
Kettő: Nincs kiságy. Egy ekkora gyereknek még kell. Oké, hogy lehet kapni hordózhatót, de maradjon csak a megszokott kis környezetében. Majd pár év múlva aludhat rokonoknál.
Három: Tél van, bármikor megbetegedhet, és olyankor a gyerekek jobban viselik a szüleik jelenlétét, mint egy "idegenét".
Bocsi, 6. vagyok.
Egyébként még nincs gyerekem.
Soha!!!!
az en gyerekemet egy jott-ment rokon ne akarja elvinni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!