Elengednétek a kislányotokat? Szülők válaszai előnyben!
Figyelt kérdés
Közeli rokon el szerené vinni pár napra.
A gyerkőc 14 hónapos.
Kiságy nincs a lakásban, nem is lesz.
A gyerek még soha nem aludt a szülei nélkül sehol.
Miért igen, miért nem?
2011. dec. 11. 22:53
21/23 anonim válasza:
Első gyerekkel én is így voltam, csak olyan 2 éves korában aludt ott mamánál, de szinte napi kapcsolatban vagyunk a nagyival.
Mikor tesó született már együtt is aludtak mamánál a kicsi 8 hónapos volt a nagy nagyobb meg 2,5 éves.
Ha nem tartjátok nagyon a kapcsaolatot, akkor nem kell erőltetni.
22/23 anonim válasza:
Semmiképp sem. Bár nincs gyerekem még, de egyértelműen nem. A keresztlányom 2 éves, a nővérem kislánya, és a nővérem szerint kicsi még hozzá, hogy Nálam maradjon, ezt a véleményét Én is állom.
23/23 anonim válasza:
Az én gyerekem 12 hetesen az anyósoméknál töltött egy hétvégét, mert költöztünk (januárban) és még nem voltak szigetelve az ablakok, nem volt jó a fűtés, nem volt összerakva a kiságy stb, és nem akartam ilyen körülmények közé vinni a gyereket. Azóta rendszeresen ott tölt a nagyszülőknél egy-egy hétvégét, volt hogy a párom testvérééknél is aludt. Most két éves, nincs belőle sírás, ha nem anya vigyáz rá. Nem akarok kritizálni senkit, de őszintén nem értem, hogy miért ne lenne mondjuk egy két éves elég idős ahhoz, hogy máshol aludjon? Jó persze nem úttörőtáborba kell elküldeni idegenekkel, de olyan emberekkel, akikkel sok időt tölt és megbízik bennük szerintem gond nélkül aludhat. Szerintem az anyák szeretik túlértékelni a fontosságukat a gyerekük életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!