Elengednétek a 16 éves lányotokat a barátnőivel Balaton Soundra?
Ha drogozni vagy kurvulni akarna azt nem csak ott tudná megcsinálni. A világ szar,nem csak fesztiválokon botlik bele a drogokba és a többi szar dologba.
Én amugy talán akkor engedném eé ha egy idősebb báttyjal menne. Ő talát érdekli annyira a huga h odafigyel rá és nem csinál olyan nagy hülyeséget
Szerintem engedd el, ha megy vele egy valóban megbízható barátnő vagy barát aki nem hagyja magára akkor persze engedd. Szülő nem való oda.
Én sem nagyon járhattam fesztiválokra és hasonlókra 16 évesen, csak jóval később, de ettől még nem lettem olyan irígy mint itt sokan.
Fiatal 16 éves lány hagy érezze magát jól. Ilyenkor akar bulizni, ilyenkor érdekes neki,mindenki ilyenkor megy mert 20 évesen már nem lesz jó, akkorra minden barátnőjének lesz fiúja vagy már férje neki meg senkije ha be van zárva és folyton ott a gardedám. Teljesen egyedül pedig még egy diszkó is veszélyes kortól függetlenül.(tapasztalat)
Lényeg hogy megbízható barát vagy barátnő társaság legyen, mobiltelefon is jó ha van, bármilyen eshetőségre. mindjárt jön a válasz hogy 16 évesnek telefon sem való, de ebben az esetben szerintem mindenképpen vigyen és némi pénzt hogy ha lekési a buszt vagy bármi közbejön rendesen haza tudjon menni, mert a stoppolás szerintem sokkal veszélyesebb mint bármiféle ital vagy egyéb dolog. de akinek volt már hasonlóban része annak ez nem is kérdéses.
Még annyi hogy feltétel legyen az hogy csak akkor mehet a következőre ha minden probléma nélkül hazaér. ha bármi komolyabb baj történik akkor sem az idei többi bulira sem jövőre nem mehet ha nem tud és nem akar vigyázni magára. Nem kislány már egy 16 éves lány de ha úgy viselkedik mint egy kisgyerek akkor... majd mehet ha nagylány lesz.
# 27
"mindenki ilyenkor megy mert 20 évesen már nem lesz jó, akkorra minden barátnőjének lesz fiúja vagy már férje neki meg senkije"
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!