Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a 16 éves lányoto...

Elengednétek a 16 éves lányotokat a barátnőivel Balaton Soundra?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 07:27
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
80%

8:47: nem a saját gyerekeikbeN nem bíznak, hanem a világban. Tudod, elég, ha valaki észrevétlenül beletesz valamit a gyerek KÓLÁJÁBA, és máris ott a baj.

Mellesleg a Sound tényleg nem való gyerekeknek.

Én úgy engedném el, ha menne velük idősebb testvér, valaki megbízható felnőtt - persze, így is lehet baj, de kisebb az esélye.

Más: ha gond adódik, egy 16 éves nem feltétlen fogja tudni, mit tegyen, pánikba esik, stb.

Ja, és miért ciki, ha megy a szülő? Ha annyira akar menni, akkor elkísérném. Term. nem lógnék a nyakán, de figyelnék, és közbelépnék, ha valami nekem nem tetszőt látok. Itt nem a fiúzásra glok, mert flörtöljön, de azt már nem engedném, h a srác elvigye ide-oda. Hiába józan a lányom, fizikailag még mindig ő a gyengébb...

2012. márc. 18. 09:00
 12/43 anonim ***** válasza:
97%
Ja, és ezeket neki is elmagyaráznám, nem csak rámondanám, h "nem, szó sem lehet róla", mert az baromira nem fair. Megpróbálnám megértetni vele ezeket, ha nagyon menni szeretne, akkor pedig keresnénk - közösen - egy köztes megoldást.
2012. márc. 18. 09:03
 13/43 anonim ***** válasza:
96%
nem, csak egy felnőttel akiben megbíznék.
2012. márc. 18. 09:09
 14/43 anonim ***** válasza:
79%
Nem, a sound nem 16 éves lányoknak való, csak akkor engedném el, ha egy megbízható felnőtt lenne vele
2012. márc. 18. 09:28
 15/43 anonim ***** válasza:
88%
Bulizni igen, napokra haverokkal balcsira igen, a barátjával szexelni igen - tehát nem vagyok maradi- de a soundra kizárt dolog. Mondom ezt úgy, hogy minden feszten dolgozom a nyarakon..
2012. márc. 18. 09:46
 16/43 anonim ***** válasza:
61%

10-es vagyok.

Az is kérdés, hogy mennyire ismered a lányodat. Volt már hasonló helyzetben azelőtt? Máskor elengeded egy estére? Hétvégék? Ebbe is gondolj bele.

Valaki írta, hogy a Sound nem 16 éveseknek való. Akkor most újat fog hallani, mert az átlag életkor ott nem sokkal több, mint 16, 17-18 maximum. Egy 17 éves pedig nem sokkal érettebb egy 16-nál.

Viszont semmiképpen se akarj vele menni. Te is voltál fiatal (és gyanítom a többi válaszadó is...) és te sem akartad gondolom soha sem ,hogy anyuci fogja a kis kezecskédet, ha elmész valahová. Ő ott a barátaival akar lenni, kikapcsolódni. És még ha te is csak messziről figyeled majd őt, akkor is ott leszel és rosszul fogja magát érezni. Kérdés, hogy 16 évesen mennyire érett a lányod. Mert nem a kor számít, hanem a belső érettség. Tudja vajon, hogy mit tegyen, ha baj adódik? Volt már korábban probléma azzal, hogy kicsit többet ivott, cigarettázott, netalántán némi drogra is gyanakodtál? Ez sem mind1.

2012. márc. 18. 10:03
 17/43 anonim ***** válasza:
78%
Nem!!!! Tudod te mi van ott? Én kiszoktam menni...
2012. márc. 18. 10:20
 18/43 anonim ***** válasza:
46%
Én elmennék,de ha lenne gyerekem biztos nem engedném el.
2012. márc. 18. 10:34
 19/43 anonim ***** válasza:
66%

Kizárt:)

Az összes fesztiválra elmegyek minden évben,de teljesen kizárt,hogy a 16 éves gyerekemet elengedjem.ribiképző:D

2012. márc. 18. 11:04
 20/43 anonim ***** válasza:
94%
Csak akkor, ha egy megbízható valaki is vele lenne.
2012. márc. 18. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!