Elengednétek a 16 éves lányotokat a barátnőivel Balaton Soundra?
8:47: nem a saját gyerekeikbeN nem bíznak, hanem a világban. Tudod, elég, ha valaki észrevétlenül beletesz valamit a gyerek KÓLÁJÁBA, és máris ott a baj.
Mellesleg a Sound tényleg nem való gyerekeknek.
Én úgy engedném el, ha menne velük idősebb testvér, valaki megbízható felnőtt - persze, így is lehet baj, de kisebb az esélye.
Más: ha gond adódik, egy 16 éves nem feltétlen fogja tudni, mit tegyen, pánikba esik, stb.
Ja, és miért ciki, ha megy a szülő? Ha annyira akar menni, akkor elkísérném. Term. nem lógnék a nyakán, de figyelnék, és közbelépnék, ha valami nekem nem tetszőt látok. Itt nem a fiúzásra glok, mert flörtöljön, de azt már nem engedném, h a srác elvigye ide-oda. Hiába józan a lányom, fizikailag még mindig ő a gyengébb...
10-es vagyok.
Az is kérdés, hogy mennyire ismered a lányodat. Volt már hasonló helyzetben azelőtt? Máskor elengeded egy estére? Hétvégék? Ebbe is gondolj bele.
Valaki írta, hogy a Sound nem 16 éveseknek való. Akkor most újat fog hallani, mert az átlag életkor ott nem sokkal több, mint 16, 17-18 maximum. Egy 17 éves pedig nem sokkal érettebb egy 16-nál.
Viszont semmiképpen se akarj vele menni. Te is voltál fiatal (és gyanítom a többi válaszadó is...) és te sem akartad gondolom soha sem ,hogy anyuci fogja a kis kezecskédet, ha elmész valahová. Ő ott a barátaival akar lenni, kikapcsolódni. És még ha te is csak messziről figyeled majd őt, akkor is ott leszel és rosszul fogja magát érezni. Kérdés, hogy 16 évesen mennyire érett a lányod. Mert nem a kor számít, hanem a belső érettség. Tudja vajon, hogy mit tegyen, ha baj adódik? Volt már korábban probléma azzal, hogy kicsit többet ivott, cigarettázott, netalántán némi drogra is gyanakodtál? Ez sem mind1.
Kizárt:)
Az összes fesztiválra elmegyek minden évben,de teljesen kizárt,hogy a 16 éves gyerekemet elengedjem.ribiképző:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!