Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek barátaim?

Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
Az emberek szerint kedves vagyok figyelmes és jó szívű, de valahogy mégsem rendelkezem baráti körrel van kb 3 barátnőm akik olyan elfoglaltak, hogy örülök ha 2 mondatot tudok velük beszélni egy hónapban... Olyan jó látni sokszor a boldog baráti köröket, akik együtt csacsognak, hülyéskednek, kikapcsolódnak...

2012. márc. 16. 10:10
 1/8 anonim válasza:
89%

hát több oka is lehet.. nem vagy elég érdekes, magadba fordulsz, vagy antiszociális vagy... én ismerek pár olyan embert akik úgy próbálják felhívni magukra a figyelmet, hogy folyton szerelmi bánatuk van vagy szomorúak (ez lányokra jellemző de van fiú is ilyen), a másik brigád meg kvrva keménynek hiszi magát és neten írogat úgy mint ha ő lenne az atyaúristen... sajnos mindkettőt lesz@rják az emberek..

teendő: ne majmolj senkit, ne akarj senkinek megfelelni, kezdj el valami érdekes hobbit, és azok űzői között próbálj barátkozni.. vagy sportolj.. és fontos: ne mássz senki nyakára ne sztárolj senkit mert onnantól megint egy szürke kis pincsi leszel...

2012. márc. 16. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
15%

ez attól függ hogy nézel ki:D de komolyan. ismerek én befelé forduló lányt aki nagyon szép, és még is mindenhova elhívják... talán dobj fel egy képet:)

amúgy meg legyél egy kicsit nyitottabb és nem lesz semmi gond:) hajrá!

2012. márc. 16. 10:29
 3/8 anonim válasza:
0%
ja igen csúnya ne legyél azt kihagytam :D:D
2012. márc. 16. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
valamit az is jelent h ide írod ki...mi ezen nem tudunk változtatni neked kell.
2012. márc. 16. 10:40
 5/8 anonim válasza:
100%
Azért azok a baráti körök amiket látsz nem biztos hogy annyira "boldogok". Ha meg valami körre vágysz, akkor valamilyen hobbin keresztül találhatsz hasonló érdeklődésű embereket (nyelv, sport, stb.) Tapasztalatból mondom, hogy jobb pár igazi barát mint a sok hamis.. :)
2012. márc. 16. 10:53
 6/8 anonim válasza:
festett félelem az idegenben?! talàn azért sincs "igazi" baràtod, mert Te magad "lerugdosod" magad kornyezetébol aki valoban "csak" baràtsàgot keres!lehet Benned valami, ami egyszerre vonzza és taszitja az ismeroseidet,baràtaidat! szàllj magadba egy kicsit, keresd eloszor onmagadban a.... és lesz igaz-baràtod!
2012. márc. 16. 10:59
 7/8 csaj10 válasza:
Ha beszélgetni vagy ismerkedni szeretnél írj :)
2012. ápr. 1. 13:58
 8/8 anonim válasza:
Ha szeretnél barátkozni, nekem is írhatsz! :)
2013. aug. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!