Mért nincsenek barátaim? Hogyan tudok új barátokat megismerni? Bővebben lent
Lehet, hogy azért, mert azt gondolod, hogy a barátokat ott kell keresni, ahol mások barátkoznak. Bocs, ha nem így van, csak magamból indulok ki, nálam ez volt.
Lehet, hogy más vagy egy kicsit (vagy nagyon) mint a többiek, és ezért másféle emberekkel, más helyeken, máshogy kellene ismerkedned. Amikor pl. én gimis voltam, mindenki a bulikban ismerkedett, én meg utáltam az egészet. Kiderült, hogy nem is olyan emberek voltak ott, akikkel én szimpatizálnék és jól kijönnék. Aztán mentem a hobbim után (túra, lovak), és jöttek vele az új emberek is, akikkel már volt közös téma. Lehet nálad nem így van, de gondold végig ezt is, hátha! :) Sok szerencsét.
Miért nincsenek barátaid? A választ biztosan te magad is tudod. Tenned kell azért, hogy legyenek. Helyetted senki se fog neked barátokat odavarázsolni. Nézz körül a környezetedben, és nyiss az emberek felé. Barát nemcsak a saját korosztályodból lehet. Esetleg lehet jó barát a szomszéd néni is, akivel esetleg jókat lehet beszélgetni.
Ez persze csak egy ötlet volt.
mintha én írtam volna.eddig csak néhány jóbarátom volt,de mint kiderült egyik se volt igazbarátság:/ én is így érzek mint te:/
17/L
Köszönöm a válaszokta, majd próbálkozok:)
Utolsónak: sajnálom de hátha megváltozik majd a helyzet(ünk). Én legalábbis reménykedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!