Orokbe fogadnal egy neger kislanyt?
Szia!
Ha csak az a kérdés, h fekete v. fehér, akkor ne gondolkozz.
Viszont egy gyerek nagy felelősség. Gondolj abba is bele, h biztosan nehezebb lesz így férjet találnod. (nem azért mert fekete és örökbefogadott, hanem azért mert egyáltalán gyerek). És ha most vállalod, akkor életed végéig az anyja kell legyél, ami lemondásokkal jár. (mindneben ő lesz az első nem te. nincs sokáig alvás, nincs annyi utazgatás, nincs spontán buli). Van biztos jövedelmed lakásra, élelemre, oktatásra, szórakozásra, orvosra, logopédusra, fodrászra, játékokra, hóbortokra stb stb.?
Lelkileg készen állsz rá? A "jajj de aranyos" nem elég érv egy örökbefogadásra (szerintem). Angelina Jollie után nagyon divatos gondolat egy multikulti család. Mérlegeld, h ez tényleg a Te őszinte erős akaratod-e, vagy befolyásolva vagy-e. Ha esetleg majd lesz saját gyermeked, akkor lehet, h szembesülnöd kell vele, h azt jobban szereted, és ezt a kislányt kevésbé. A gyerekek is érezni fogják, h mi van, és kezelned kell a helyzetet.
Lehet úgy érzed, h a szívedhez nőtt, és kötelességed segíteni rajta, de nem kötelességed, mert ezzel feláldoznád a fél életedet. Ugyanakkor biztos nagyon sok örömet okozna Neked. Remélem sikerül mérlegelned, és jó döntést hozol.
üdv,
magyarul nem rasszista
és nagyon tetszett a multkor Morgan Freeman riportja,aki azt mondta:én nem vagyok afroamerikai.engem ne afrózzanak.Én neger amerikai vagyok. (negro american)
16:10
nem rasszista az, hogy néger, mivel pontosan azt jelenti, hogy fekete. Ami pejoratív, az a "nig*ger".
Örökbe nem fogadtam senkit. Vér szerinti gyerekem van csak, ő félig néger. Mert a feleségem fekete (kenyai). A rasszizmustól ne félj, a feleségem szerint a magyar "barátságos és befogadó" nép. Az elmúlt több mint hét évben a feleségemet összesen kétszer bántották a bőrszíne miatt-az is "csak" szóban történt.
A néger pedig nem sértő, ő is annak vallja magát. A nigger bántó, egyszer niggerezték le életében és az rosszul esett neki.
Ha arról van szó fogadd örökbe és persze ugyanolyan felelősséggel állj hozzá, ahogy a saját gyerekedhez tennéd. A színe nem számít. Minden jót! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!