Orokbe fogadnal egy neger kislanyt?
de te itt élsz Magyarorszagon?
mert h ékezet nelkül irsz.
Itthon biztos hátrányban lesz,a bőrszíne miatt.
Még mindig jobb dolga lesz itt a rasszista megnyilvánulásokkal,mint ott éhenhalva,megeőszakolva,stb.
Részemről én nem fogadnék örökbe,de én én vagyok,egy tengerimalacot nem birtam életben tartani,nemhogy gyereket mernék.
Hozd,jobb dolga lesz itt.
Mi épp örökbefogadáson gondolkodunk és mivel külföldön élünk, ahol mindenféle rassz él egy kupacban a kérdés természetes lesz, hogy fogadnánk e örökbe nem fehér gyereket.
Belegondolva abba, hogy a gyereknek esélye lenne Mo-n is élni elgondolkodtam ezen és arra jutottam, hogy egy félvér fekete még beleférne szerintem. Ez otthon talán inkább egzotikus, mint lenézett/utált. Ha odatudsz rá figyelni és felkészülsz rá, hogy a mássága miatt fogják támadások érni, amiket neked is tudnod kell kezelni, akkor miért ne?
Szóval szerintem azzal mindenképp számolni kell, hogy azon túl, hogy önmagában az örökbefogadás is egy nehezebb folyamat, mind egymás, mind a környezet felé (mert ugye ez nem csak rólad és a gyerekről szól), még a másság is nehezíteni fogja kicsit. Főleg, hogy a kislánynak meg kell szoknia egy új környezetet, ami a 3. világbeli Afrika után neki nagyon más lesz... igaz nem írtad, hogy Mo-ra költöznél e vele.
(azt feltételezem, hogy a feltételek adottak)
Amúgy szerintem a fekete gyerekek nagyon cukik, nagyobbacskáknak pedig nagyon szépek tudnak lenni.
Nos, ha úgy érezném, hogy ez nekem fontos és nem érdekelne, a párkeresési hátrány, akkor jó ötletnek tűnik a Számodra.
Én 23 vagyok most. Voltam nevelőszülőknél és vigyáztam egy 4 éves, szociálisan elmaradott kislányra. Egy tündér volt és azt éreztem, hogy legszívesebben haza vinném. De ez csak egy hirtelen fellángolás volt, nem lett volna valóban lehetséges és ésszerű döntés.
Neked is végig kéne gondolnod, hogy most csak megsajnáltad vagy valóban tudod vállalni a Vele járó következményeket. Ha nem, akkor csak többet ártasz, mint használsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!