Hogyan tudnék javítani az "anyósommal" való kapcsolatomon?
Tudom h. ezer ilyen kérdéss elhangzik, de nem találtam olyan választ vagyis nem teljesen olyat amilyen az én problémám.
2 éve vagyok együtt a párommal, nyáron eljegyzés stb. Szóval komoly a kapcsolatunk és hosszútávra tervezzük.
Az lenne a problémám h. a párom édasanyja nem igazán vagy csak minimálisan fogadott el, de a legjobb válasz rá h. megpróbál elviselni. Esetenként nem jön össze neki:)
Szerintem és mások szerint is, udvarias vagyok, közlékeny stb, szóval a modorommal nem lehet baja. Nem igazán beszélget Velem, ha kérdezek válaszol az igaz de azt is így félvállról, sajnos nem tudtam eddig megkedveltetni magam Vele.
Vannak olyan napjai amikor teljesen korrekt, mármint az annyit takar h.- normális hangsúlyba köszön és szól hozzám 2 mondatot.
Nem egyszer hallottam olyan mondtatot általa/nem tőle, szóval visszahalottam h. ilyen p*csa olyan p*csa, pedig EGYELTALÁN nem vagyok az!
Mindig a volt barátnőt várná vissza, a mai napig tartja Vele a kapcsolatod (=persze ez nem az én dolgom csak kicsit furcsa mert a lány 300kmre lakik tőlük). Engem pedig el sem igazán fogadott:S
a 22 éves fiának még csak azt sem "engedi meg", h-. náluk aludjak:) Tudom fura de ez van, h. most az ott alvással mi a helyzet azt nem tudom, mert csak egyszer említette meg neki a párom de akkor ki volt akadva h. háááát fúú szó sem lehet róla. (nov.ben volt)
Szerintetek h. próbáljak közeledni felé? mit csináljak h. megkedveljen??
Szeretném a segítségeteket kérni mert elvagyok keseredve.
Bocsánat a hosszúságért, és a zavart szövegért, de olyan sok dolog lenne ami jellemzi a barátom édasanyját h. megpróbáltam a fontosabbakat leírni
Köszönöm a segítséget
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat:))
Megpróbálom így ahogy ti mondtátok, remélem sikerrel járok:) Köszönöm Mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!