Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék javítani az...

Hogyan tudnék javítani az "anyósommal" való kapcsolatomon?

Figyelt kérdés

Tudom h. ezer ilyen kérdéss elhangzik, de nem találtam olyan választ vagyis nem teljesen olyat amilyen az én problémám.

2 éve vagyok együtt a párommal, nyáron eljegyzés stb. Szóval komoly a kapcsolatunk és hosszútávra tervezzük.

Az lenne a problémám h. a párom édasanyja nem igazán vagy csak minimálisan fogadott el, de a legjobb válasz rá h. megpróbál elviselni. Esetenként nem jön össze neki:)

Szerintem és mások szerint is, udvarias vagyok, közlékeny stb, szóval a modorommal nem lehet baja. Nem igazán beszélget Velem, ha kérdezek válaszol az igaz de azt is így félvállról, sajnos nem tudtam eddig megkedveltetni magam Vele.

Vannak olyan napjai amikor teljesen korrekt, mármint az annyit takar h.- normális hangsúlyba köszön és szól hozzám 2 mondatot.

Nem egyszer hallottam olyan mondtatot általa/nem tőle, szóval visszahalottam h. ilyen p*csa olyan p*csa, pedig EGYELTALÁN nem vagyok az!

Mindig a volt barátnőt várná vissza, a mai napig tartja Vele a kapcsolatod (=persze ez nem az én dolgom csak kicsit furcsa mert a lány 300kmre lakik tőlük). Engem pedig el sem igazán fogadott:S

a 22 éves fiának még csak azt sem "engedi meg", h-. náluk aludjak:) Tudom fura de ez van, h. most az ott alvással mi a helyzet azt nem tudom, mert csak egyszer említette meg neki a párom de akkor ki volt akadva h. háááát fúú szó sem lehet róla. (nov.ben volt)

Szerintetek h. próbáljak közeledni felé? mit csináljak h. megkedveljen??

Szeretném a segítségeteket kérni mert elvagyok keseredve.

Bocsánat a hosszúságért, és a zavart szövegért, de olyan sok dolog lenne ami jellemzi a barátom édasanyját h. megpróbáltam a fontosabbakat leírni

Köszönöm a segítséget

2009. jún. 11. 17:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Igen, ez egy teljesen érthető igény. Nem tudom, hogy mit csinálj, hiszen ha nem tudod az okát, az a legrosszabb. Pontosan ezért, a helyedben nem csinálnék semmit, adnám továbbra is önmagamat, és ha továbbra is így viselkedik, akkor ennyi.

A barátod hogy látja a dolgokat? Fontos lenne, hogy kiálljon melletted, még ha az Anyukájáról is van szó, tiszteletteljesen mindent lehet.

Egyébként nálam is ez van, itt az volt a szitu, hogy egyszer fatálisan félreértett valamit, és leszidott, aztán rájött, hogy nekem semmi közöm hozzá, és olyan cikinek érzi, hogy mostmár követeli azt, hogy én kérjek bocsánatot- a semmiért. Mert én vagyok a fiatalabb. Nah, ezt nem adom meg neki soha. Én is felnőtt vagyok már, és ezek a dolgok nem így mennek.

2009. jún. 11. 17:43
 2/12 A kérdező kommentje:

Mi a veszekedésig sem jutunk el, mert nem hajlandó a szemembe mondani h. mi a baja velem:) sajnos.

Hát taléán am az a baja h. nem a volt bnő vagyok:) sőt azthiszem ez.

Löszönöm a válaszodat:)

2009. jún. 11. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
Ami ellen kifejezetten tiltakozik, azzal ne próbálkozz. Például azzal, hogy ott aludj náluk. Ezt a témát többet ne is hozd fel. Deritsd ki, mi a gyengéje és azon keresztül próbáld megnyerni. A párod nyilván tudja, a másik lányban mit szeretett az édesanyja. Ezen a vonalon kellene elindulnod. Minden esetre keresd a kedvét és sose ellenkezz vele. Ne tégy ellene!
2009. jún. 11. 18:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A párodnak mi a véleménye erről a szituációról? Vele nem tudnád megbeszélni, hogy segítsen neked? Szerintem öntsd ki neki a lelkedet, hogy ez bánt téged, és szedd össze a bátorságodat, beszéld meg leendő anyósoddal is, hogy így nem mehet hosszú évtizedeken keresztül, ha együtt maradtok a pároddal. Ne keserítse az életedet. Ő lesz a gyerekeitek nagymamája!
2009. jún. 11. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne pedálozz nála! Inkább viselkedj úgy, mintha minden rendben volna köztetek, és ne végy azért se tudomást arról, hogy ő fanyalog. Amint azt látja, hogy ez lepereg rólad, nem tud mit kezdeni vele. Hiába hallasz vissza bántó pletykát, azt is rázd le magadról, esetleg finoman szebesítheted vele: "tessék elképzelni milyen butaságot hallottam, biztos nem igaz:):)" Tehát, légy kedves, udvarias, közlékeny mint írtad, de kezeld egyenrangú félként, ne hódolj be. (Ez a jövőre nézve is fontos, hiszen félő, hogy egyébként beleszól, írányít a ti életetekben is.)
2009. jún. 11. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mélyen egyetértek az előttem szólóval. Nehogy azon gyötörd magad mivel tudnál kedvébe járni! Látod ő is a kedvedbe jár: tartja a volt barátnővel a kapcsolatot.

Te fogsz ee4ben tönkremenni nem ő. Amúgy az ilyen beállítottságú embereknek nem lehet a kedvére tenni.

Szeressétek egymást a pároddal és próbáljatok külön életet élni amennyire lehet.

2009. jún. 11. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Az előzőekhez még annyit, hogy nem gondolod, hogy bármi is megfelelő lesz neki veled kapcsolatban amíg a volt barátnő a szövetségese?
2009. jún. 11. 20:20
 8/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenki válaszát:)

Eddig is úgy tettem mintha megsem hallottam volna ezeket a "beszólásokat":)Nagyon remélem h. ha majd egyszer lesz pici az ő nevelésébe nem fog beleszólni mert arra ugrani fogok:S

Sajnos az exbarátnő még örül is ennek, mert h. szte én vettem el tőle a Páromat és h. azt kapom amit megérdemlek:) Ezt is egy ilyen kirohanás alapján hallottam vissza:)

Érdekes dolgok ezek:S És hát én is rájöttem h. a kedvébe nem tudok járni mert nem lehet... olyan bonyolult, nagyon megnehezíti a dolgaimat:) Mert Páromnak is annyira de annyira rosszul esik h. az édesanyja engem nem fogad el, az ex pedig ajnározva volt, kb annyira szerette mint a saját fiát. Áhh:S nem tudom h. mi lenne a jó, mit kellene tennem.

Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nekem Mindenkié hasznos volt, köszönöm:)

2009. jún. 11. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Csak a párod tud segíteni neked. Ő tudja csak megmondani, hogy mit szeretett az anyós az exbarátnőben. Úgy tudod a legkönnyebben lefegyverezni. Szorítok!
2009. jún. 11. 20:52
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértek én is 19:51 -el. Ráadás: Az anyukák nem tudnak esetleg olyan gyorsan átállni egyik barátnő szeretéséről, a másikra. Talán neheztel a fiára, hogy nem tartott ki egy mellett, és arra gondol, hogy majd megint így lesz. Érthető, ha nem akar megszeretni, mert majd megint fájni fog a mégsézés. Legyél megértő. Maradj önmagad, kedves, és főleg szeresd a fiát. Majd ha látja, hogy köztetek OK minden, akkor az idő elfeledteti a másikat...
2009. jún. 11. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!