Mit csinalnatok a helyemben? Nagyon kivagyok :/ ( lentebb)
de mi ez a praktikum hogy neked nem engedték meg, meg hogy a barátnőddel se találkozhatsz?
amúgy szerintem tényleg menj be suliba holnap mert ők tényleg szigorúbbak mint itt..
Talalkozhatok vele de csak miutan vegez (6kor). A suliba viszont nincs normalis ember,mert Ez egy kisebb letszamu iskola.
Egyebkent ha tenyleg nagyon nem szeretnek bemenni,a regi betegsegem miatt( par eve vt) akkor mit csinaljak? Engem ez erdekelne :/
"Egyebkent ha tenyleg nagyon nem szeretnek bemenni,a regi betegsegem miatt( par eve vt) akkor mit csinaljak? Engem ez erdekelne :/"
Ha tényleg beteg vagy, akkor menj orvosoz, és ö ad igazolást. Ha csak régebben volt bajod, akkor amiatt senki sem ad igazolást.
A praktikum meg kicsit hasonló, mint az üzemi gyakorlat MO-on, valahol (üzemben vagy valami cégnél) van az egész osztály reggeltöl délutánig és ott "dolgoznak" valamennyit, gyakorolnak pár dolgot. Ez sokszor más városban van, de legaláb is messzebb az iskolától.
De ha valaki - mint a kérdezö - nem ért eléggé jól az adott nyelven, akkor balesetveszély miatt nem vehet rajta részt.
Ez nem olyan betegseg,azthittem ertitek mire gondolok..regen voly panikbetegsegem,elmult de megint van valami hogy most ez tortenik :((
Amugy a praktikum az olyan h pl a vodafonba bekell menni 'dolgozni' 10tol 6ig...Es mki kivalaszthatja h hova akar menni.
Tudod, Németországban azért élnek jobban az emberek, mert ott nem akar mindenki lógni, hanem az iskolások iskolába járnak, a felnöttek meg dolgoznak.
NEM Németország a szégyen, hanem TE, ha ennyire lusta vagy elvégezni a dolgodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!