Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már zsarolás? (bővebben lent)

Ez már zsarolás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Pár hónapja megismerkedtem egy férfivel, aki kissé hisztis, sértődékeny és akaratos, követelőző típus. Nagyjából ezeket tudom kezelni. Valamelyik nap beszélgettünk a bizalomról, és ő azt mondta hogy neki ez a kapcsolat nem a szexről szól, de szüksége van a testiségre is ahhoz, hogy meg tudjon nyílni előttem, hogy bízni tudjon bennem. Célzott rá, hogy vannak dolgok amiket csak akkor tud nekem elmondani az életéről, ha hozzám bújik. Egyébként se telefonban se neten nem mondja el nekem. Lehet én értelmezem helytelenül, de nekem ebből az jött le, hogy le kéne feküdnöm vele ahhoz hogy elmondjon dolgokat. Én értem ezt félre?

2012. márc. 12. 08:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%
Hónapok óta "együtt vagytok" és nem feküdtél le vele. Ezek után, amikor ő szóba meri hozni a témát, akkor zsarolónak nevezed meg elmebetegnek. Te se vagy százas. Minek hülyíted az embereket, ha nem akarsz semmit? Lehet, hogy szeretne tejszínhabot nyalni a köldöködből, de ehhez kell neki egy intim légkör. Vagy neked ez is sok lenne?
2012. márc. 12. 10:13
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki hogy van vele, de ha nekem valaki azt mondja hogy csak akkor fog megbízni bennem ha lefekszem vele, hát kívánalom helyett undort érzek. Persze aki másként gondolja az az ő dolga.
2012. márc. 12. 10:16
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem hülyítem mert megmondtam neki hogy én őt a viselkedése miatt nem tudom közel engedni magamhoz! Ő az aki fenyegetéssel meg zsarolással próbál ennek ellenére lefektetni engem. Ami számomra férfiatlan és szánalmas.
2012. márc. 12. 10:19
 24/28 anonim ***** válasza:
86%

Egy kicsit azért befolyásolható vagy. A befolyásolhatóság nem azt jelenti, hogy azt teszed, amit akar, hanem azt, amit te teszel most.

Akit nem lehet befolyásolni, az törli a pasast, ha hívja, nem válaszol, soha többé nem kommunikál vele.

Neked meg ezen kattog az agyad. Végülis elérte, hogy nem tudsz továbblépni. A másik meg, most komolyan, minek akarnál akár haveri kapcsolatot is egy hisztis, sértődékeny, akaratos emberrel?

2012. márc. 12. 11:35
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem száll le rólam, és már a munkahelyemen is "bepróbálkozott". Még jó hogy nem mindegy hogy zaklat-e! Ha nem szólok hozzá akkor azért, ha meg szólok akkor meg kötekszik. Tehetek bármit, ellene semmi nem használ!
2012. márc. 12. 12:02
 26/28 anonim ***** válasza:
52%
Jájjj, menekülj! Szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot! Ha lehet, tiltsd le a számát, hívni se tudjon! Büdös bunkó! Meg aztán ki tudja milyen az elmeállapota.. komolyan! Nehogy bajod essen! Ne haragudj, nem akarlak rémisztgetni, de manapság nem lehet tudni kiben mi lakik.. :((
2012. márc. 12. 14:12
 27/28 anonim ***** válasza:
Az apám is ugyanilyen retardált.Én csak egyet mondok:SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE HÁZASODJ EGY ILYENNEL ÖSSZE!!!!
2012. márc. 12. 14:42
 28/28 anonim ***** válasza:
És még jó ha meg tudsz tőle szabadulni. Remélem sikerül, és nem válik veszélyessé.
2012. márc. 12. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!