Pár hónapja megismerkedtem egy férfivel, aki kissé hisztis, sértődékeny és akaratos, követelőző típus. Nagyjából ezeket tudom kezelni. Valamelyik nap beszélgettünk a bizalomról, és ő azt mondta hogy neki ez a kapcsolat nem a szexről szól, de szüksége van a testiségre is ahhoz, hogy meg tudjon nyílni előttem, hogy bízni tudjon bennem. Célzott rá, hogy vannak dolgok amiket csak akkor tud nekem elmondani az életéről, ha hozzám bújik. Egyébként se telefonban se neten nem mondja el nekem. Lehet én értelmezem helytelenül, de nekem ebből az jött le, hogy le kéne feküdnöm vele ahhoz hogy elmondjon dolgokat. Én értem ezt félre?
"megismerkedtem egy férfivel, aki kissé hisztis, sértődékeny és akaratos, követelőző típus."
Ezek után szeretnéd még szorosabbra fűzni a kapcsolatot?
2012. márc. 12. 09:00
2/28 anonim válasza:
"hisztis, sértődékeny és akaratos, követelőző típus"-ha valaki ilyen, akkor nincs rendben magával. önbizalomhiányos?
"vannak dolgok amiket csak akkor tud nekem elmondani az életéről, ha hozzám bújik."-Nekem csak az jön le ebből, hogy fontos számára az intimitás. Valószínű párszor megalázták, csalódott a számára fontos emberekben. Különben nem mondott volna ilyet.
Ha le akart volna veled feküdni, akkor már bepróbálkozott volna és nem így.
Ha van ebbe a kapcsolatba kedved energiát tenni, akkor talán még jó is lehet (de ehhez jó nagy adag türelemre lesz szükséged)
2012. márc. 12. 09:06
3/28 anonim válasza:
"vannak dolgok amiket csak akkor tud nekem elmondani az életéről, ha hozzám bújik."
Akkor bújjon máshoz!
2012. márc. 12. 09:08
4/28 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki hogy amit csinál az zsarolás. Erre azt válaszolta, hogy én bűncselekmény elkövetésével vádolom őt! Ez nem normális. Dehogy akarnám szorosabbra fűzni vele a kapcsolatot. Éppen az a baja hogy nem.
2012. márc. 12. 09:10
5/28 anonim válasza:
így már más...
...akkor félreértettem bocsi.
Nem 100as a pasi, az biztos (2.voltam)
2012. márc. 12. 09:11
6/28 anonim válasza:
igen, szerintem is zsarolás. bár attól függetlenül nem biztos, hogy hazudik. az én barátom is ilyen volt, tényleg csak szex után tudott érzelgősebb lenni, akkor tudtunk jókat beszélgetni, mert utána sokkal közelibbnek érezte, bensőségesebbnek a kapcsolatot.
2012. márc. 12. 09:15
7/28 A kérdező kommentje:
Egészen pontosan azt mondta, hogy töröljem őt ma estig az ismerőseim közül, mert ő nem akar olyan ismerőst aki bűncselekmény elkövetésével vádolja őt. Meg hogy ma megbeszéli valakivel a "dolgainkat" és este megírja és megindokolja a döntését! Mi van???? Ezt érti valaki?
2012. márc. 12. 09:16
8/28 anonim válasza:
Tilts le a P.be. Vicc ez a pasas. Szerintem adta neked az érzékenyt, közben a bugyidba akart csak bejutni. Az ég óvjon az ilyen puhap.csöktől!
2012. márc. 12. 09:20
9/28 anonim válasza:
Fel se vedd vele a kapcsolatot , valszín be akar forgatni ,ne hagyd magad.
Még úgy tesz a kötsög ,mintha rajta múlna a kapcsolatotok , lehet ,hogy kissé befolyásolhatónak tűnsz??
Mennyi idős vagy ?? Kb 17-re tippelek! De most komolyan??
2012. márc. 12. 09:22
10/28 A kérdező kommentje:
Én is ugyanígy látom. Szerencsétlen az ilyen és mindennek nevezhető csak férfinek nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!