Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már zsarolás? (bővebben lent)

Ez már zsarolás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Pár hónapja megismerkedtem egy férfivel, aki kissé hisztis, sértődékeny és akaratos, követelőző típus. Nagyjából ezeket tudom kezelni. Valamelyik nap beszélgettünk a bizalomról, és ő azt mondta hogy neki ez a kapcsolat nem a szexről szól, de szüksége van a testiségre is ahhoz, hogy meg tudjon nyílni előttem, hogy bízni tudjon bennem. Célzott rá, hogy vannak dolgok amiket csak akkor tud nekem elmondani az életéről, ha hozzám bújik. Egyébként se telefonban se neten nem mondja el nekem. Lehet én értelmezem helytelenül, de nekem ebből az jött le, hogy le kéne feküdnöm vele ahhoz hogy elmondjon dolgokat. Én értem ezt félre?

2012. márc. 12. 08:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Biztos látja rajtad, hogy odáig vagy érte ,és tuti valami gizda Pöts ,aki mindig megkapta könnyen a nőket..

El van szállva az EGO-ja!!

Felejtsd el,,,,, jobban jársz.

Keress egy szerényebb fiúcskát.

2012. márc. 12. 09:24
 12/28 A kérdező kommentje:
Komolyan befolyásolható lennék? Ha az volnék akkor már valóban a "karjaiba" zuhantam volna nem? Pont az a baja hogy átlátok rajta, és nem hagyom magam! 30 vagyok, ő meg 40-en túl, de agyilag 3 éves, mint egy toporzékoló gyerek.
2012. márc. 12. 09:26
 13/28 anonim ***** válasza:
34%

Figyelj! Nem sértegetlek, csak kívülállóként próbálok tanácsot adni.

Nem azt mondtam ,hogy befolyásolható vagy, hanem azt ,hogy ő annak lát!

Ennyire nem lehet lassú a felfogásod.

2012. márc. 12. 09:31
 14/28 A kérdező kommentje:
De nem lát annak! Sőt volt hogy ő szakított velem mert nem úgy gondoltam valamit ahogy ő. Azt mondta végleges a döntése, én nem is foglalkoztam tovább vele, erre két nap elteltével pincsiként "jött utánam".
2012. márc. 12. 09:35
 15/28 A kérdező kommentje:
Most is sz..ni fogok rá. :-D
2012. márc. 12. 09:37
 16/28 anonim ***** válasza:
74%
Borzasztóan önbizalomhiányos a pasas és téveszméi vannak. Hagyd a fenébe szerintem, tiltsd le mindenhonnan, ne foglalkozz vele. Én az ilyenektől tartok, mert nem látunk bele a fejükbe, eléggé megzakkantnak látszik, ki tudja az ilyen mire képes....
2012. márc. 12. 09:37
 17/28 A kérdező kommentje:
Fenyeget, zsarol, meg egyebek. Bolond ez! Persze hogy törlöm az ismerőseim közül, és pár napja szó szerint megkérdeztem tőle hogy kezelték-e már valahol, mert orvosi segítségre lenne szüksége. Ő uralkodni akarna felettem, és ugye ez nem megy neki, aztán összefüggéstelen és logikátlan mondatokban próbál meggyőzni engem arról, hogy én vagyok a "rossz". Tegnap azt írta nekem hogy elfogadom-e őt, mert ha igen, akkor annak megfelelően kell viselkednem! Ez egy elmebeteg az biztos!
2012. márc. 12. 09:44
 18/28 anonim ***** válasza:

Szakított?

Nem azt mondtad, hogy még le se feküdtetek?

2012. márc. 12. 09:49
 19/28 A kérdező kommentje:
Már többször szakított mert nem egyezett a véleményem az övével! Én leszartam nem foglalkoztam vele, és pár nap elteltével ő jött pincsiként utánam. Nem feküdtem le vele meg nem is fogok!
2012. márc. 12. 10:01
 20/28 anonim ***** válasza:
Itt valami sántít......
2012. márc. 12. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!