Ezt nem hiszem el! Hogyan foghatnám fel úgy, hogy jó legyen, és ne rontsa el a kedvem mindig mikor ez van?
Szóval ugye szüleim elváltak, én apával maradtam, mert anyámmal nem az igazi a kapcsolatom, blabla, lényeg hogy most már több mint 1 éve apának van bnője, akinek van egy fia is, most ez mindegy, és már velünk élnek 1 ideje. És apám bnőjének az anyja jó messze vmi kis faluban lakik, és szünetekbe mindig lemegyünk oda....és ez annnyira feltud b*szni, mert most is mikor lesz ez a 4napos ünnep, 3 napot ott kell elecsesznem, miattuk....ilyenkor, mikor végre lenne időm a barátaimra, és magamra...akkor ott lent kell rohadnom, és semmi értelmeset nemtudok ott csinálni...csak elpazarlom az összes időmet, ami lehetne....annyira rossz!
ellene semmit nem tudok tenni, mert muszáj menni nekem is... szóval nem tudom hogy tudnék úgy gondolni a dologra, hogy nem ennyire szörnyű...:////
ötletek?
haha véletlen kisírtam h ne kelljen mennem:$$
de mostmeg már akarok...mert ilyen szöveg mellett, h aztmondja apám, " ha már ennyire nem akarsz a családdal lenni".. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!