Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem a párom kezd rám...

Azt hiszem a párom kezd rám unni, már nem kíván úgy mint rég. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Feleségek/barátnők akik régóta együtt vagytok mivel dobjátok fel a kapcsolatotokat és a szexuális életeteket?

Programok megvannak, azokban nincs hiány, csak mostanság kezdem úgy érezni mintha sokszor a haverja lennék.

(azért írtam ide mert nem 15 évesektől várom a választ. a másik témakörben egyszer már kint volt és csak idióta válaszok érkeztek szilvásbuktákkal meg közlésekkel hogy terhes vagyok..)

2012. jan. 9. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ha nincs egyikőtök ellenére se, akkor találjatok valami új helyszínt, vagy lepd meg valamivel a szexshopból, lehet csak a spontaneitás hiányzik. pl.Sétáltok az utcán este egy parkban sehol senki, kapd el ott mondjuk orális szexre, vagy húzd fel a szoknyád, ilyenekre gondolok. Ez csak egy példa, most ez jutott eszembe
2012. jan. 9. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Csak azt tudom mondani amit amiről én is azt hittem, hogy elcsépelt, pedig nem az!

Én is voltam, 8 éve vagyok együtt a párommal és kb. egy évvel ezelőtt jelentkeztek ezek a "tünetek" nálunk!

Fel kell dobni a szexuális életeteket. Fehérneműk, segédeszközök, egy új helyszín, pl. ha mentek haza kocsival, kérd meg, hogy álljon félre egy nyugost helyen, és..., remélem nem kell részletezni, vagy vegyetek ki egy szobát egy éjszakára valahol, egy legyél szexi, ne csak néha mindíg!

Az a baj, hogy a pasik egész nap csinos ruhában, frizurával, sminkkel előkészített nőkkel van együtt, és ha hazaér, azt látja, h a párja meg kinyúlt mackóban, összefogott hajjal várja. Ezt kell elkerülni! Mindíg legyél kívánatos!

Bocsi, ha hosszúra sikerült!

2012. jan. 9. 10:52
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Elöző vagyok! Mire elküldtem,majdnem ugyanezt írta valaki más is! Akkor lehet benne valami! :)
2012. jan. 9. 10:53
 4/10 A kérdező kommentje:

"Az a baj, hogy a pasik egész nap csinos ruhában, frizurával, sminkkel előkészített nőkkel van együtt, és ha hazaér, azt látja, h a párja meg kinyúlt mackóban, összefogott hajjal várja"

Na igen, ebben teljesen igazad is lehet. Gondolom tényleg nem vagyok sokszor épp a legszebb mikor hazaér, főleg mostanában ritkán van közös szabadnapunk.

Köszi a tippeket, nézelődök egy sort a fehérneműosztályon, most hogy mondjátok, tényleg nem nagyon vettem fel mostanában:S Köszi a tanácsokat:):)

2012. jan. 9. 10:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is ezzel próbálkoznék először. Egy csinos fehérnemű, egy új, dögös parfüm (soha nem gondoltam volna, hogy az amúgy lezsernek tűnő férfiak ezt észreveszik, de a múltkoriban az új parfümömtől teljesen bezsongott a párom), loknis, csapzottnak tűnő frizura, cicás szemek... És várd így otthon, vagy lépj ki a fürdőből így az esti zuhany után, amolyan tök természetesnek tűnve, köntösben, és dobd le az ágy mellett. Szerintem, tapasztalatom szerint hatásos! :)
2012. jan. 9. 11:06
 6/10 anonim ***** válasza:
A fürdőből kilépés nagyon jó, én teljesen véletlenül csináltam meg, nem hallottam, hogy épp akkor ért haza, és kiléptem a fürdőből teljesen meztelenül. A szája is tátva maradt, nemhogy a bejárati ajtó, amit szintén elfelejtett becsukni. Rá kellett szólnom, hogy fázom... :D
2012. jan. 9. 11:15
 7/10 A kérdező kommentje:
:D jól hangzik! akkor felírom a listára a fürdős dolgot is. Remélem meg fog lepődni, igazából alig várom :)
2012. jan. 9. 11:17
 8/10 anonim ***** válasza:
lepd meg,kis meglepetésekkel,vegyél csinos fehérneműt,igaza van az egyik válaszolónak nem jó ha folyton egy kinyúlt mackóban rohangálsz előtte,ugyanis az utcán is munkahelyen is kicsípett csajok mászkálnak,fürödjetek együtt,csak hangulatfénnyel ilyesmi, még csak 22 vagyok és másfél éve élek együtt a férjemmel,ezért több tanácsot nem nagyon tudok adni :)
2012. jan. 9. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha már régóta együtt vagy vele, bizonyára nem vagy olyan mutatós, mint régen (de lehet régen se voltál).

Az öregecskedő feleséget le kell cserélni egy fiatal csöcsibabára.

2012. jan. 10. 04:51
 10/10 A kérdező kommentje:

24 vagyok:) nem hiszem hogy túl öreg lennék

és rendszeresen tornázok, fitten tartom magam

2012. jan. 10. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!