Hogy tudassam a párom feleségével, hogy velem csalja?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy a párom a feleségét velem csalja 2 éve, de én nem ismerem a feleségét, de azt szeretném hogy megtudja mekkora egy k*cs*g a férje. Gyerekük nincsen. Erről én sem tudtam mindkettőnket átvert ez a rohad*k, de még nem tudja hogy rájöttem erre.
Semmilyen közösségi oldalon nincs fent a felesége, hogy adhatnám a tudtára ezt?? Belegondoltam hogy szegény nő, mos főz takarít rá aztán reggeltől estig velem csalja őt. Hogy tudassam vele???
Nem a kérdésre a válasz, de én azért utoljára beégetném a pasit, pl megkérdezném tőle hogy "Szívem, nem akarsz feleségül venni? 2 éve együtt vagyunk már" :)))) Csak úgy égne a feje! Vagy megkérném poénból nőként a kezét (úgy is mindegy már), hát figyelném hogy hogy reagálna!
2012. márc. 10. 19:27
42/51 anonim válasza:
Úgy gondolom, ha ezek után szakítani akarsz a "pároddal" előbb tedd meg azt! Mert ha előtte tudatod a feleséggel,úgy jön le,hogy azért borítod a birit, mert akarod a férjét...ebből csak Te jössz ki rosszul...
nehéz dolog.
2012. márc. 10. 19:50
43/51 anonim válasza:
Beszélhetsz a feleséggel, de szerintem te lennél úgyis a cafka. Nem értem miért kell lepontozni azt, akinek nem stimmel, hogy valaki 2 évig nem veszi észre, hogy a párja nős. Én 2 hónap után furcsán néznék, hogy miért nem együtt alszunk, miért nem járok nála. Egyébként mikor dolgozott, ha éjjel feleség, nappal te?
2012. márc. 10. 19:52
44/51 anonim válasza:
kiváncsi leszek a fejleményekre..
2012. márc. 10. 20:42
45/51 anonim válasza:
Miért nem inkább a barátoddal beszélsz előbb? 2 év nemér meg vele annyit, hogy először vele próbáld meg tisztázni a dolgot?
Csak úgy mellékesen kérdezem: 2 éven át nem zavart téged, hogy sosem nála vagytok, nem mutat be senkijének? Nem furcsa ez egy kicsit?
2012. márc. 10. 21:02
46/51 A kérdező kommentje:
Bemutatott a családja egy részének, ismerőseinek csak ők szépen le is tagadtak mindent. Voltám nála, csak más címen ezek szerint nem ott ahol a feleségével lakik, nagyon jól játszotta a szerepét. Természetes, hogy vele beszélek először ez nem kérdés.
2012. márc. 10. 21:13
47/51 anonim válasza:
Megkerdezhetem hany evesek vagytok?
Ne haragudj, gondolom ezert majd megkoveznek engem, de nekem az egesz sztori santit. Veled van napkozben, majd mit mond hova megy???? Es mikor dolgozik? 2 ev alatt nem voltatok soha egyutt nyaralni, vagy csak egy hosszu hetvegere?
Ez mondjuk azoknal is erdekelne, akik azt mondtak voltak mar ilyen szituban. Ezt a tortenetet el tudnam hinni, ha mondjuk pilota lenne, es ket kulon orszagban elne kettos eletet :) Mondjuk az hollywood-i tortenet lenne... :)
2012. márc. 10. 21:25
48/51 anonim válasza:
én a feleség helyében szeretnék tudni róla!!! miért vesztegessen egy ilyen emberrel még éveket????
2012. márc. 10. 21:52
49/51 anonim válasza:
Senkinek nem tűnt fel, mert megérteném, ha csak szex kapcsolatod lett volna vele, de így? Nyugodtan le lehet pontozni, de egy 2 éves kapcsolatban, már rég le kellett volna buknia a pasinak, ha valakinél nem, hát olyan is a kapcsolata.
2012. márc. 11. 12:25
50/51 anonim válasza:
Jó nagy marha vagy, nem semmi, azt írod, hogy a feleségével fekszik-kel, Veled meg napközben "elvan". Két évig fel sem tűnt, hogy hol van éjszaka, hol alszik???????? Te jó isten, címeres egy ökör vagy!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!